Автор
Woman.bg

Стани абитуриентка на Woman.bg и спечели страхотни награди!

Тази година ние от Woman.bg решихме да изненадаме всички абитуриенти със страхотен конкурс.

Всички сме минали през невероятното усещане да завършиш училище: в едно се събират леката тъга по отминалото време, заедно с трепетното очакване на нещо непознато и вълнуващо. Затова решихме през този абитуриентски сезон да нажежим още малко страстите и да удължим чувството на вълнение с месец повече.

Приготвили сме ви страхотни награди и изненади. Единственото условие, за да участвате в конкурса, е да сте завършили през 2013 г. и да качите своя снимка от абитуриентския си бал.

Ето и накратко правилата на надпреварата:

1. Регистрирай се в нашата система
2. Добави своя девиз – изречение, което най-добре те описва като човек - нещо, в което силно вярваш или мото, което следваш безрезервно
3. Качи своя снимка от абитуриентския си бал (за най-добър резултат е хубаво тя да бъде в цял ръст)
4. Позиционирай я така, че да пасне добре
5. Готово! Вече участваш в нашия конкурс

Гласуване:

Потребителите на Woman.bg ще определят чрез гласуване топ 10 на момичетата, заявили участие в конкурса. От тях на томболен принцип ще бъдат избрани 5 от тях, които ще си спечелят страхотни награди:

- Епилатор Rowenta EP-7530


- Маша Rowenta CF9320


- Преса Rowenta SF-7640

- клъч FURLA


- парфюм Thierry Mugler Alien

Екипът на онлайн изданието ще избере едно от 10-те момичета, събрали най-много гласове, което ще бъде обявено за абитуриентка на Woman.bg

Конкурсът продължава в периода 28. 05. 2013 г., гласуването ще приключи на 23. 06. 2013 г., а победителките ще бъдат обявени на 24. 06. 2013 г.

Имената на печелившите можете да видите тук