Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Спечели Велосипед CROSS

През Април SPORT DEPOT подарява Велосипед CROSS 27.5 GRX7 и 3 комплекта за Спийдбадминтон и това НЕ Е ШЕГА!

Пролетта е най-подходящия сезон за поставяне на СТАРТ-а за промяна - повече тренировки, повече разходки, повече срещи с приятели и по-здравословен начин на живот.

Ето защо през април сме Ви подготвили страхотна изненада.
Поставяйки НОВОТО начало и пазарувайки от магазини SPORT DEPOT и на www.sportdepot.bg на стойност над 100лв.

Вие ще имате възможността и да спечелите страхотен велосипед CROSS и 3 комплекта за спийдбадминтон VICTOR.

 

 Необходимо е само да попълните талон за участие, което ще получите на касата след вашата покупка и да го пуснете в нашата „специална“ кутия.

За да участвате в томболата при онлайн поръчка е необходимо да
попълните номера на Вашата поръчка в регистрационната форма

От 01 до 30 април имате възможността да участвате в нашата томбола. Наградите ще бъдат изтеглени на 11.05.2015 в магазин SPORT DEPOT  София, Младост IV в присъствието на нотариус.

Знаете ли, че...

‘Паяка’ – първия български велосипед

Първият велосипед в България е направен в Нова Загора от местния по това време майстор Гено Арабаджията (1880-1882. Майсторът от Нова Загора прави своето колело когато е на 19 години. Това е било истинско техническо чудо за времето си. Любопитното е, че Арабаджията, наследил занаята на коларството от баща си, няма от къде да види този модел и конструкция. Колелото се е появило първо във въображението му, след като само чувал за колелтата от разкази на съседите. Той ги наричал ‘дървени коне’, които хората яхват в далечните страни. Така той решил сам да си направи велосипед.

Той направил първото колело в България от желязо и дърво на тезгяха на своята работилница. Колелото се задвижвало с дървени педали, които били монтирани на предното голямо колело, тъй като нямало верига. Гено нарекъл изобретението си ‘паяка’ незнайно защо, но всички в селото започнали да го наричат така. Колелото му по това време бива сравнявано по иновативност с дирижаблите.

Условия на играта:

  • При покупка на продукти над 100лв от магазини SPORT DEPOT  и на www.sportdepot.bg от 1 април до 30 април участвате в томбола за спечалването на велосипед CROSS 27.5 GRX7 и 3 комплекта за спийдбадминтон Victor

1 бр. Велосипед CROSS 27.5 GRX7, арт.н.: 122-GREY

3 бр. комплект за спийдбадминтон Victor, , арт.н.: 868/0/0

  • Печелившите ще бъдат изтеглени, чрез томбола на 11 май в магазин SPORT DEPOT  София, Младост IV в присъствието на нотариус;
  •  Участието в томболата е обврързано с покупки в магазини SPORT DEPOT  и на www.sportdepot.bg;
  •  С попълване на талона/анкетна карта за участие в томболата, участникът дава своето изрично съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора;
  • Служителите на SPORT DEPOT, както и членовете на техните семейства нямат право на участие за наградитe;
  • В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законен представител на същия;

Виж пълните условия на играта:

Успех и приятно пазаруване в магазини SPORT DEPOT и на www.sportdepot.bg!