metro

СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ЗА ДОМА СИ С NIVEA

Купи продукти NIVEA от магазини METRO на стойност 20лв. с ДДС, регистрирай фактурата и участвай в томбола за 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! Открий как по-долу.

Механизъм

ПОГРИЖИ СЕ ЗА ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО СИ С NIVEA

Участвай в новата кампания на NIVEA, която се провежда в магазини METRO! 🎁️🎉 В периода 29 октомври – 25 ноември 2020г. можеш да участваш за супер награда, като напазаруваш продукти NIVEA за минимум 20лв. с ДДС от магазини METRO, а след това регистрираш фактурата във формуляра на NIVEA.bg. Така ще се запишеш в томбола, чрез която можеш да спечелиш 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! Винаги е време да се погрижиш за дома и близките си, а с NIVEA това е толкова лесно и приятно!
metro

Регистрирай се

УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА ЗА 3 БРОЯ ПРЕЧИСТВАТЕЛИ ЗА ВЪЗДУХ PHILIPS

Благодарим ти за участието! Тази кампания на NIVEA приключи. Можеш да провериш дали си сред печелившите тук.

 

Пълният правилник на кампанията можеш да прочетеш тук


Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Избери любимите си NIVEA продукти от магазини METRO и ги закупи в периода 29 октомври – 25 ноември 2020г., като запазиш фактурата, ако минималната сума е 20лв. с ДДС. Регистрирай се за участие на NIVEA.bg и можеш да спечелиш в томбола 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! Погрижи се за дома и семейството си с NIVEA! 
Победители

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Ела тук отново на 7 декември 2020г., за да провериш дали си сред късметлиите, които ще спечелят 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! 

Интересни съвети за теб