СПЕЧЕЛИ ЧАСОВНИК, ДЖОБЕН ПРИНТЕР ИЛИ ФОТО КНИГА С NIVEA

Най-очакваните подаръци през годината са Коледните! За някои удоволствието е да ги закупят и приготвят, за да зарадват близките си, а за други - да ги получават, за да изпитат приятната изненада от отварянето им! И понеже 2в1 е определено по-добрата комбинация, сме ти подготвили една страхотна Коледна промо игра! 🎁🎄😍

Купи подаръчен комплект NIVEA или NIVEA MEN, регистрирай номера на касовата бележка и датата на покупката* на безплатен номер 108009 и така се записваш автоматично за участие в томбола за 3 различни страхотни награди! Очакват те 1 от 30 часовника GARMIN VENU SQ, 1 от 30 джобни принтера POLAROID HI-PRINT или 1 от 30 фото книги PIXIPhotobooks!

Периодът на кампанията е 22 ноември - 31 декември 2021г.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

*Пример: 1234567 22.11

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук.

 
ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ NIVEA

ПОДАРИ ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ И ГРИЖА С ПОМОЩТА НА ПРАЗНИЧНИТЕ КОМПЛЕКТИ NIVEA

Сезонът, пълен с празнични емоции, е най-доброто време да се поглезиш с допълнителна грижа и да подготвиш на любимите си хора подаръци, които им показват колко много ги цениш. Благодари им за всички любими моменти заедно със специалната лимитирана колекция на NIVEA! Открий всички предложения по-долу и избери подходящите за теб и твоите близки.

ПОДАРЪЦИ ЗА КРАСИВА КОЖА

ПОГРИЖИ СЕ ЗА НЕЯ И Я ПОГЛЕЗИ

ГРИЖА ЗА МЪЖЕТЕ

ПРЕМИУМ ПОДАРЪЦИ ЗА МЪЖЕ


АДВЕНТ КАЛЕНДАР

Знаем, че e в списъка с желания на много приятели на NIVEA, така че тази година е отново наличен! Открий Адвент календара на NIVEA с 24 разнообразни изненади за теб и твоите близки, с които ще направиш всеки ден до Коледа още по-вълшебен.

 

Календарът съдържа както най-обичаните продукти на NIVEA, така и практични аксесоари, които ще улеснят рутината ти за грижа. Освен това елегантният, коледен дизайн прави Адвент календара повече от обикновен подарък – превръща го в истинско преживяване, което напълно отразява магията на зимните празници!



ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Освен подаръците, които подаряваш на любимите си хора, приготви подарък и за околната среда! Искаме да те подкрепим и затова непрекъснато работим за използването на възможно най-много устойчиви материали в нашите опаковки. Принципът на нашата опаковка е „Избягвай, Намали употребата, Използвай отново и Рециклирай“ и в дългосрочен план искаме да установим кръгова икономика чрез увеличаване на използването на рециклирани материали за нашите опаковки.

До 2025г. ние от Beiersdorf се стремим 100% от нашите опаковки да бъдат рециклируеми, компостируеми.

 

СТАТИИ

Открий вдъхновение, съвети и препоръки за грижа по време на най-красивия сезон от годината! В нашите статии сме ти подготвили идеи за малките неща, които можеш да правиш всеки ден, за да усетиш магията на Коледа, но също така и полезни рецепти и Коледно настроение!