Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечелете 5 дрона, 5 електронни четци, 5 камери и 5 говорителя


Спечелете 5 дрона, 5 електронни четци, 5 камери и 5 говорителя

IV. Правила на играта

  1. Начин на провеждане

За да се включи в играта всеки участник трябва да посети интернет страницата на кампанията vlezvchas.bg и да създаде свой профил. Регистрация (създаване на профил) на страницата на кампанията www.vlezvhas.bg включва следните данни: име, фамилия, град, валидна електронна поща, телефон за контакт, училище и съгласие, че участникът е запознат с правилата на играта.

2. Механизъм на играта

2.1 В рамките на кампанията ще бъдат публикувани 20 данъчни курса. В началото на всяка втора седмица след старта на играта ще бъде публикуван нов курс с нов данъчен тест след него. (Пример: първият данъчен курс ще бъде публикуван на 11 април 2016 г, следващият – 25 април 2016 г.)

2.2 След края на всеки данъчен курс, публикуван на страницата на кампанията, участникът има възможност да отговори на няколко последователни въпроса, които са свързани с материала, представен във видеото.

2.3 Всеки тест за голяма награда ще бъде активен в продължение на две седмици (14 календарни дни).

2.4 Участниците във всеки тест след курса ще се състезават за една от 20-те награда.

2.5 В рамките на кампанията ще бъдат раздадени 20 награди.

2.6 Всеки верен отговор от данъчния тест носи на участника по 5 точка. На база на събраните точки, потребителят може да участва в играта за награда.

2.7 Всяка получена точка участва самостоятелно в жребия за награда за конкретния период.

2.8 Веднъж изпратен въпросник не може да бъде попълван повторно. Това не пречи потребителят да участва в останалите тестове, публикувани през следващите и/или предишни периоди. Колкото повече събрани точки има участникът, толкова по-голям е шансът му за печалба.

2.9 Участниците, които са отговорили на всички тестове след данъчните курсове и са събрали най-много точки от верни отговори ще могат да се състезават за портативни зарядни, комплект слушалки и тефтери с химикалки за тъч скрийн. Жребият за тези поощрителни награди ще бъде направен след края на кампанията.

2.10 Участникът може по свое желание да хареса фенстраницата на кампанията https://www.facebook.com/vlezvchas.

2.11 Участникът може да споделя своето участие в играта с други свои приятели и познати.

2.12 С участието в играта се приема, че участникът се е запознал с настоящите правила на играта, приема ги доброволно и се съгласява с тях.


Условия за участие

V. Награди

Участниците в играта се състезават за 20 големи награди – 5 дрона, 5 камери за екстремни спортове, 5 електронни книги и 5 портативни говорителя. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Участниците в играта се състезават за 20 големи награди в рамките на 10 месеца, разпределени на периоди. Жребият се извършва съобразно правилата, описани в „Механизъм на играта“.

  1. Механизъм за избор на победител

1.1 Победителите ще бъдат избирани на случаен, лотариен принцип със специален софтуер.

1.2 Жребият включва всички участници, които са участвали в играта до момента на тегленето. Тегленето на награда за конкретните периоди ще се осъществява всеки понеделник след края на периода, в който тестът след курса е бил активен за потребителите. (Пример: първата награда ще бъде изтеглена на 25 април 2016 г., следващата – 9 май 2016 г.)

1.3 Победителите ще бъдат оповестени след 12:00 часа в деня на тегленето на наградите за конкретния етап от играта на интернет страницатаvlezvchas.bg и на https://www.facebook.com/vlezvchas/.

1.4 В деня на всеки жребий победителите ще бъдат информиран и по имейл адреса, посочен в регистрационния панел на участника.

1.5 Освен печелившите, за всяка награда ще бъдат изтеглени и обявени и по двама резервни участници, които да получат наградата в случай, че титулярите не отговарят на официалните правила или на посочените при регистрация данни за контакт. В случай, че и резервите не отговарят на настоящите правила, то ще бъде извършено повторно теглене на победител и две резерви.

1.6 Забранени са действия от страна на участници в играта, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира съответния участник и да го лиши от правото да получи спечелената в резултат на такива действия награда

1.7 В случай, че по време на играта или след нейния край бъде установено, че някои от спечелилите участници не отговарят на условията на настоящите правила, техните награди ще бъдат разпределени измежду всички участници в играта от софтуер на случаен принцип.Краен срок за участие: 10 Април 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#1 написа:
на 20.01.2017 г. 21:40

успех