Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечелете почивка за четирима за 5 дни, бъбъл бед и още много награди


Спечелете почивка за четирима за 5 дни, бъбъл бед и още много награди

Право да участват и получават награди в Промоцията имат всички физически лица на възраст над 18 (осемнадесет) години с местоживеене в Република България, с изключение на служителите на Организатора „ДЕЛИКАТЕС 2” ООД, с ЕИК №115088441; „Публисис” АД, ЕИК 175432612; и други лица, свързани с организацията на Промоцията и членовете на техните семейства. Лица, ненавършили 14 години, нямат право да участват в Промоцията. Непълнолетните и лицата, поставени под ограничено запрещение, могат да участват само след като получат съгласие на родител или попечител, в т.ч. за използването на средства за електронна комуникация за участие в Промоцията.

6. В случай че награда бъде спечелена от непълнолетен участник, за получаването й е необходимо съгласие на негов родител/попечител.

IV. Описание на наградите

7. Участниците в Промоцията имат възможност да спечелят:

- 100 хамака, за които след регистрирането на 1 брой код от етикет на продуктите, включени в промоцията, участниците участват в седмично теглене за 20 хамака, общо пет седмични тегления.

- 200 грила, за които след регистрирането на 1 брой код от етикет на продуктите, включени в промоцията, участниците участват в седмично теглене за 40 грила, общо пет седмични тегления.

- 10 барбекюта, за които след регистрирането на 2 броя код от етикет на продуктите, включени в промоцията, участниците участват в седмично теглене за 2 барбекюта, общо пет седмични тегления.

- 10 компплекта маса с 4 стола, за които след регистрирането на 2 броя код от етикет на продуктите, включени в промоцията, участниците участват в седмично теглене за 2 комплекта маса с 4 стола, общо пет седмични тегления.

- 2 почивки за четирима за 5 дни, включващи

Пет нощувки на две семейства с до две деца в студиа

  • Закуска
  • Релакс центъра –джакузи, финландска сауна, парна баня, топли каменни релакс легла
  • Фитнес
  • Басейн
  • Организиран тур в конната база
  • Разходка на кон 10мин. за всеки член от семейството
  • Паркинг
  • Интернет
  • Туристическа застраховка и курортна такса

за които след регистрирането на всеки 20 кода, за целия период на промоцията, участниците участват в жребий след края на Промоцията. Почивките са в комплекс „Тракиец“, село Житница, община Калояново, област Пловдив, за компания до 4 души. Почивката може да се ползва само заедно от четиримата, за период до три месеца след получаване на ваучера за наградата, след направена предварителна резервация на посочения във ваучера телефон.

5 броя Бъбъл бед, за които след въвеждане на място за пикник на картата за Цър-Пър места участниците участват в седмично теглене за 1 бъбъл бед, общо пет седмични тегления. Участието за тази награда не е обвързано с покупка и не е необходимо да се въвежда код от етикет на продукт на организатора. Всеки участник може да въвежда ново място на картата през всяка една от седмиците на промоцията и да участва във всяко седмично теглене за Бъбъл бед, за чийто период е въвел място за пинкик на картата на сайта.

С всеки един код, регистриран за една календарна седмица, потребителите участват в седмичен жребий и може да спечелят един от общо 20 хамака или един от общо 40 грила.

С всеки два кода, регистрирани за една календарна седмица, потребителите участват в седмичен жребий и може да спечелят едно от общо 2 барбекюта или един от общо 2 комплекта маса с 4 стола. 
Всички участници участват за седмичните награди, раздавани за календарната седмица, в която са регистрирали поне 1 код за хамак и грил, и поне 2 кода за барбекю и маса с 4 стола.
Потребителите участват за седмичните награди само с кодовете, регистрирани през съответната седмица, за която се раздават съответните награди.
Седмичното събиране на кодове за наградите – хамак, грил, барбекю, комплект маса с 4 стола, ще става от 00:00 ч. в понеделник до 23:39 ч. в неделя. Същите тези кодове се анулират за участие в следващите седмични жребии за същите награди, но продължават да се натрупват за събиране на кодове за жребиите за почивка за четерима за 5 дни след края на промоцията.
За всяко следващо седмично теглене е необходима регистрация на минимум 1 нов код.
Всички участници участват до края на промоцията за всички видове награди, за които имат регистрирани нужния брой промоционални кодове, отчетени на седмична база, като при спечелване на награда се изключват от следващо теглене само за този вид награда. Ако участник спечели с даден код или два кода седмична награда, то печелившите кодове се изкарват от общия сбор за голямата награда, и етикетите с печелившите кодове се предават на куриера при доставка на спечелената седмична награда.

Снимките на наградите в сайта promodelikates.bg са с илюстративен характер.


Условия за участие

Желаещите да участват в Промоцията следва да изпълнят следните условия:
Всеки, който желае да участва в Промоцията, трябва да закупи в периода от 19.06.2017г. до 23.07.2017г. Биренка, Македонска, Родопска и Шопска наденици с промоционален етикет от Деликатес Житница, да открие уникалния, промоционален 7-символен код (наричан по-долу „промо код“), намиращ се на гърба на етикета, както и да запази самия етикет.

8.1. Да регистрират минимум един или повече кода, намиращи се на етикета на промоционалните продукти на Деликатес Житница: Македонска наденица, Родопска наденица, Шопска наденица и Биренка.

8.2. Потребителите трябва да регистрират кода чрез SМS на номер 1780 или на promodelikates.bg. Стойността на един sms е 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

8.3. Специално създаденият за промоцията уебсайт promodelikates.bg дава възможност на лицата, които си направят регистрация на него, да регистрират кода от етикет от промоционален продукт на Деликатес Житница, и по този начин да участват за една от наградите, които предлага Организатора.Краен срок за участие: 23 Юли 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#1 написа:
на 17.07.2017 г. 00:15

Играта приключи!smile