Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели 200 хлебопекарни, 200 комплекта тигани TEFAL, 1600 престилки, 10 броя ваучери, всеки на стойност 500 лв.


Спечели 200 хлебопекарни, 200 комплекта тигани TEFAL, 1600 престилки, 10 броя ваучери, всеки на стойност 500 лв.

РАЗДЕЛ 4.ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

4.1Всеки един потребител, който е посетил уеб сайта www.promo.sofiamel.bg или официалната страница на София Мел в социалната мрежа Facebook и е регистрирал код, или е изпратил sms (текстово съобщение) през мобилният си телефон до номер 1675, като е регистрирал код от участващите продукти в промоцията (описани в Раздел 3), има шанс да спечели награда.

- цена на кратко текстово съобщение - 0,30 лв. с ДДС, за абонатите на Теленор - 0,29 лв. с ДДС.

- официален уеб сайт на промоцията - 

- официална страница на София Мел във Facebook - https://www.facebook.com/sofiamel.bg

РАЗДЕЛ 5.НАГРАДИ

5.1 Наградите, при регистриране на 1 код са:

- 200 броя хлебопекарна TEFAL - модел SET0106 BDM PAIN PLAISIR 1KG+OPTISSDELIC

- 200 комплекта тигани TEFAL - всеки комплект съдържа три броя тигани

- 1600 престилки с рекламен надпис

5.2Награди при регистриране на 5 или кратни на 5 непечеливши кода са:

- 10 броя ваучери, всеки на стойност 500 лв. с ДДС

5.3Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация. Организаторът ще издаде служебна бележка на всички участници, които са спечелили хлебопекарна TEFAL, тигани TEFAL и ваучери на стойност 500 лв. с ДДС. Във връзка с чл.73 ЗДДФЛ "ГудМилс България" ЕООД ще подаде информация до Националната агенция за приходите за изплатените облагаеми доходи на физическите лица.

РАЗДЕЛ 6.УЧАСТНИЦИ В ПРОМОЦИЯТА

6.1Промоцията е открита за участие за всички физически лица, навършили 18 години с местоживеене в Република България.

6.2С участието си в Промоцията участниците се обвързват с описаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Промоцията.

6.3С участието си в Промоцията всеки участник дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора за целите на Промоцията (виж част 8). Организаторът е вписан в Регистъра на администраторите на лични данни в КЗЛД.


Условия за участие

РАЗДЕЛ 7.МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

7.1Участието е обвързано с покупка на описаните в Раздел 3 опаковки на брашно София Мел, на които има промоционен стикер с код.

7.2Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията за наградите от т.5.1., трябва да закупи поне една опаковка с промоционален стикер, да изтрие скреч покритието, след което да регистрира кода под него по един от следните начини:

- посещайваки уеб сайта www.sofiamel.bg;

- изпращайки кода като съобщение до кратък номер 1675

- посещайваки уеб сайта www.promo.sofiamel.bg;

- посещавайки официалната Facebook страница на "София Мел" - https://www.facebook.com/sofiamel.bg

7.3Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията за наградите от т.5.2., трябва да регистрира поне 5 непечеливши кода по един от следните начини:

- посещавайки уеб сайта www.sofiamel.bg;

- изпращайки кода като съобщение до кратък номер 1675

- посещайваки уеб сайта www.promo.sofiamel.bg;

- посещавайки официалната Facebook страница на "София Мел" - https://www.facebook.com/sofiamel.bg

7.4За регистрация на код през уеб сайта или Facebook страницата:

- След въвеждане на телефонен номер и код, потребителят веднага разбира дали печели и каква награда, или не печели.

7.5За регистрация на код чрез изпращане на sms:

- след изпращане на съобщението, потребителят ще бъде уведомен дали печели или не печели награда с обратно съобщение, както и вида на наградата, ако е спечелил.

7.6Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия - въведе телефонен номер и код от промоционалната опаковка.

7.7Ако един потребител се опитва да налучква кодове или въведе повече от 3 пъти невалиден номер, може да бъде изключен от томболата за раздаване на награди.

7.8Един код от промоционална опаковка може да бъде регистриран само веднъж в системата, независимо дали е през уеб сайта, Facebook страницата или чрез кратко текстово съобщение (SMS).Краен срок за участие: 30 Април 2018

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#2 написа:
на 27.03.2018 г. 17:03

Регистрирах 5 кода, НО за съжаление при един от тях въведох една цифра по-малко от телефонния си номер и го отчете към несъществуващ номер, което системата за регистрация НЕ отчете :( Може ли някакъв контакт с Организатора, с молба по служебен път въпросния код да се прехвърли към реалния ми мобилен номер.

#1 написа:
на 23.03.2018 г. 16:13

Здравейте! Браво за това, че продължавате традицията от миналата година, и то пак преди Великден! Сигурно е трудно да организираш подобно мероприятие, но е похвално, че отново се захващате.Сериозността на начинанията ви са гаранция и за продуктите, които са от пазарската кошница на всяко домакинство.Пожелавам късмет на участниците и на себе си този път! Успех!