Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели билети за концерта на Графа


Спечели билети за концерта на Графа

Остават по-малко от два месеца до грандиозния концерт на един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов – Графа в столичната зала "Арена Армеец". Музикалното събитие се реализира с подкрепата на Kaufland България и ще се състои на 6 април 2017 г. В периода 06.02.2017 г. - 12.03.2017 г. ние даваме възможност на своите клиенти да спечелят 900 двойни билета за концерта и да се насладят на страхотното шоу на живо!

Условия за участие

В периода 06.02.2017 г. - 12.03.2017 г. пазарувай за над 20 лева в който и да е хипермаркет Kaufland на територията на България.

 

Попълни данните от касовата бележка, с която участваш, както и своите лични данни, във формуляра за участие, който ще откриеш по-долу на страницата.

 

Данните от касовата бележка, които трябва да попълниш са: 

 

  1. хипермаркет, от който си пазарувал
  2. номер на каса
  3. номер на касовия бон
  4. дата на касовия бон (за валидни ще бъдат считани само участия с касов бон от периода на играта – от 06.02.2017 г. до 12.03.2017 г.)

 

 

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефона от наш служител кога и от къде могат да получат своята награда. Имената ще бъдат публикувани на интернет страницата ни, в рубриката Нашите печеливши. Наградите се получават в хипермаркет Kaufland, от който е направена покупката на съответния регистриран и печеливш касов бон. При получаване на наградата печелившите трябва да предоставят на служител на Kaufland касовата бележка, с която са участвали и спечелили. Затова пази регистрираната касова бележка до края на играта! Краен срок за участие: 12 Март 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай