Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели брандирани раници, брандирани несесери, и пъзели от Пес Патрул


Спечели брандирани раници, брандирани несесери, и пъзели от Пес Патрул

ОБЩИ УСЛОВИЯ

НА ИГРАТА НА „БЕСТ ФРУТС 17“ ЕАД

 

„Мисия награди с Флорина и Пес Патрул“

 

 

Настоящите общи условия (“Общи условия“) определят начина на провеждане на Играта и уреждат взаимоотношенията на Организатора на Играта с физическите лица („Участници“), включили се в нея.

 

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА.

 

1.1. Организатор на Играта е Бест Фрутс 17” ЕАД, ЕИК 204892709, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, п.к. 4003, район Централен, ул. „Благовест“ № 2, вх. A, офис 6, уебсайт: http://florina.bg/, email: [email protected] (по-долу за краткост «Организатор» или «Флорина“).

 

1.2. Играта се реализира от „Симетрик комюникейшън“ ЕООД, с ЕИК 200558548, със седалище и адрес на управление гр. Добрич, ул. „Марин Дринов“ № 1, вх. А, ап. 17 (по-долу за краткост „Агенцията“), по възлагане от Организатора.

 

1.3. Участието в Играта е доброволно и се осъществява при спазване на настоящите Общи условия. С включването си в Играта Участниците в нея приемат условията на изложените по-долу официални правила на Играта (отбелязвани като „Общи условия“).

 

РАЗДЕЛ 2. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА.

 

2.1. Играта се провежда за територията на Република България, като участието в нея се осъществява на лендинг страницата на Играта http://www.florinapromo.bg

 

2.2. Официалните правила са достъпни на адрес http://www.florinapromo.bg като допълнителна информация за Играта може да бъде получена на email [email protected], всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00 ч. до 17.00 ч.

 

РАЗДЕЛ 3. СРОК.

 

3.1. Играта се провежда в периода от 00:00 часа на 10.10.2024 г. до 23:59 часа на 05.12.2024 г.

 

3.2. Организаторът си запазва правото да променя или удължава периода на провеждане на Играта или условията й, за което участниците ще бъдат уведомени своевременно чрез съобщение на страницата по т.2.2.

 

РАЗДЕЛ 4. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА.

 

4.1. В Играта не могат да участват лица, работещи на трудов или граждански договор в срока на провеждане на Играта за Организатора и/или Агенцията, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

 

4.2. Участник в Играта може да бъде всяко пълнолетно, дееспособно физическо лице с постоянно пребиваване на територията на Република България, с изключение на лицата посочени в 4.1. За доказване на пълнолетие от участник може да бъде поискано представяне на документ, удостоверяващ неговата възраст.

 

4.3. Участието в Играта е обвързано с покупка на стока/продукт с търговската марка “Florina”.

 

*Моля, не приемайте настоящата Игра като повод да насърчи покупките Ви на предлаганите от нас продукти. Не закупувайте продукти, повече отколкото можете разумно да употребявате или такива, които не предпочитате, единствено с цел да участвате в Играта.

 

4.4. Не се допуска участие с фалшиви данни и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за спечелване на награда. Регистрации на името на трети лица, както и автоматизирани регистрации няма да бъдат допускани. Регистрации, създадени единствено с цел изменяне, фалшифициране, подправяне или манипулиране на параметри на Играта, както и злоупотреба с участие във всякаква форма са забранени и няма да бъдат допускани, респективно ще водят до прекратяване на участието в Играта.

 

4.5. Организаторът има право, без каквито и да било неблагоприятни последици за него, да прекрати участието на Участник в Играта, както и да не предостави награда на Победител, за който има данни, че е извършил злоупотреба с технически, програмни или други средства и устройства с цел неправомерен достъп до системи на Организатора и/или участие в Играта и спечелване на награда, и/или е действал недобросъвестно и/или по друг начин е нарушил настоящите Правила.

 

4.6. За участие в Играта е необходимо всеки Участник доброволно да предостави свои лични данни и информация посочени в разделите по-долу.

 

4.7. Участници, които не желаят да предоставят своите лични данни, както и малолетни и непълнолетни лица нямат право да се включат за участие в Играта.

 

4.8. Всеки Участник носи отговорност за верността и истинността на всички подадени от него данни и материали при участието му в Играта.

 

РАЗДЕЛ 5. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА.

 

5.1. Като Участник в Играта може да се включи всяко лице, което отговаря и е изпълнило условията на настоящите правила и което в периода на провеждане на Играта по т.3.1. е:

 

5.1.1. извършило покупка на продукт сок Florina, 250 ml., в картонена опаковка, с изобразени на опаковката герои от сериала Пес Патрул (Paw Patrol), за която е издаден касов бон.

С цел избягване на всякакво съмнение, участието в Играта се определя от броя на извършените покупки (броя на касовите бонове) на продукта, като за извършването им няма изискване за закупуване на определен минимален брой от продукта, респективно за покупка на определена стойност.

Един касов бон (независимо от броя на закупения продукт/стойността на покупката) дава право на едно участие при определяне на победителите в Играта, а броят на участията определя вида на наградата, която може да бъде спечелена.

 

5.1.2. посетило е страницата на Играта – www.florinapromo.bg

5.1.3. регистрирало се е за участие в Играта на лендинг страницата по т.2.1. За извършване на регистрацията е необходимо Участникът да попълни следните свои данни: две имена, адрес на електронна поща (e-mail) и телефон за контакт.

5.1.4.  Прикачило е снимка/и на касова бележка/и за извършена/и покупка/и на продукт/и по т.5.1.1. В Играта може да се участва само с действителни касови бонове. Всеки опит за подправяне, промяна, или фалшиво генериране на касов бон ще бъде преследвано с цялата строгост на закона. Организаторът си запазва правото да извършва проверка на приложените от Участниците касови бонове (касови бележки).

Изисквания към снимката на касовия бон: снимката трябва да е с качество и заснетия касов бон трябва да е в състояние, от които без усилие и съмнение да може да бъде разчетена информацията за: номера на касовия бон, дата на покупката и вида на закупения продукт.

5.2. Всеки Участник може да участва многократно в Играта, при условие, че при всяко негово участие изпраща снимка на различен касов бон, отговарящ на изискванията за покупка.

5.3. Всеки участник може да бъде определен еднократно за победител в периода на провеждане на Играта и може да получи само една от наградите в Играта, независимо от броя на участията му. По-големия брой участия в Играта с различни касови бонове, отговарящи на условията за покупка на продукта увеличава единствено шанса на Участника да бъде избран за победител.

С оглед условието на настоящата точка и в случай, че Участник бъде избран повторно за победител за награда (независимо от нейния вид), този избор не се взема предвид и на негово място се избира друг участник, който е изпълнил условията на Играта. Всеки участник участва в тегленията до момента на избирането му за победител или до приключване на Играта, като участията му за всяко теглене се определят от броя на регистрираните касови бонове към деня на теглене.

5.4. Всяко лице-участник декларира, че е прочело, разбира, приело е и се задължава да спазва настоящите Правила, предоставило е доброволно необходимите лични данни за участие в Играта и е навършило 18-годишна възраст. В потвърждение на горното участника прави отбелязване в съответната отметка на страницата по т.2.1.

 

РАЗДЕЛ 6. НАГРАДИ ОТ ИГРАТА.

 

6.1. Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта са общо 1 360 бр. награди, както следва:

  • Голяма награда – общо 120 бр. брандирана раница (8 седмици х 15 раници всяка седмица),
  • Средна награда – общо 240 бр. брандиран несесер (8 седмици х 30 несесера всяка седмица)
  • Малка награда - 1000 бр. пъзел (8 седмици х 125 пъзела всяка седмица).

 

Условие за участие в разпределението на големите награди: извършени три покупки и прикачени три касови бона към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

 

Условие за участие в разпределението на средните награди: извършени две покупки и прикачени два касови бона към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

 

Условие за участие в разпределението на малките награди: извършена една покупка и прикачен един касов бон към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

 

Пример: Извършени 7 (седем) покупки и регистрирани касови бонове за тях към датата на съответното теглене дава право на Участника на:

7 участия при определяне на победителите за малка награда

3 участия при определяне на победителите за средна награда и

2 участия при определяне на победителите за голяма награда.

 

6.2. Наградите се осигуряват от Организатора.

 

6.3. Не се допуска замяна на спечелена награда с друга предметна награда или с паричната й равностойност. Собствеността върху наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице до момента на получаването й.

 

6.4. Предвидените награди в тегленията от Играта остават неразпределени в случаите на недостатъчен брой участници включили се в Играта или в хипотезата на т.7.9.

 

6.5. Всички награди, които ще бъдат раздадени в Играта не представляват облагаема предметна награда по смисъла на чл.13 ал.1 т.21 ЗДДФЛ и за получаването им не се дължи данък върху стойността на наградата.

 

РАЗДЕЛ 7. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИ.

 

7.1. Определянето на Победителите от Играта и разпределянето на наградите между тях в срока на провеждането й се извършва веднъж седмично както следва:

На 18 октомври 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 25 октомври 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 01 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 8 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 15 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 22 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 29 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 6 декември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

7.2. Изборът на победители се извършва на случаен принцип чрез томбола, чрез използване на софтуер за избор на случаен принцип. Изборът на победители се извършва сред всички участници, които към датата на съответното теглене са изпълнили необходимите условия за участие в Играта и имат право на съответния брой участия.

7.3. Разпределянето на наградите между Победителите при всяко теглене се извършва при спазването на следния ред:

  1. Определяне на победителите за малка награда,
  2. Определяне на победителите за средна награда и
  3. Определяне на победителите за голяма награда.

7.4. В случай че Участник бъде избран за победител за съответната награда, неговото участие при последващите тегления на победители се прекратява, като той има право да получи наградата, за която е бил първоначално определен, без да се вземат предвид неговия брой участия към датата на тегленето или последващите му покупки в срока на Играта. 

С цел избягване на всякакво съмнение Участник избран за победител може да бъде избран в Играта еднократно като победител и да получи наградата, за която е бил определен при избора му за победител.

7.5. Изборът на Победителите се извършва от двама представители определени от Организатора, които съставят и подписват протокол за удостоверяване на извършеното теглене.

7.6. Участниците избрани за Победители съобразно условията на настоящия раздел се обявяват на страницата по т.2.2. в срок до един работен ден от деня на извършване на съответното теглене.

7.7. Освен обявяването на победителите съгласно т.7.6., Агенцията се свързва с всеки победител и чрез изпращане на съобщение на имейла посочен от Победителя при регистрацията му в Играта. Съобщението съдържа информация за вида на спечелената награда, покана за предоставяне на необходимите данни за получаване на наградата и координати за контакт с представител на Агенцията при възникнали допълнителни въпроси.

7.8. В срок до 5 (пет) дни от получаване на съобщението по т.7.7. Победителят трябва да осъществи контакт по имейл с представител на Агенцията, като предостави данни за получаване на наградата (три имена, адрес за доставка, който трябва да бъде офис на куриерска фирма Спийди (Speedy) и телефон за контакт, ако е различен от вече заявения). Кореспонденцията с Победителя се води от и на имейла, който Участникът е посочил при регистрацията за участие в Играта.

7.9. Ако в срока по т.7.8. Победител не отговори на полученото от Агенцията съобщение или не предостави необходимите данни за получаване на наградата той губи правото си да получи наградата, която е спечелил и същата остава нераздадена, като в този случай Организаторът не дължи каквото и да било обезщетение/компенсация за това.

РАЗДЕЛ 8. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ ОТ ИГРАТА.

8.1. Наградите се изпращат от Агенцията до адреса посочен от победителите чрез куриер в срок до 10 работни дни от предоставяне на данните по т.7.8. За получаване на наградата Победителят представя на служителя на куриерската фирма своя лична карта, с цел удостоверяване на самоличността и възрастта на Победителя. Получаването на наградата се извършва само на територията на Република България, лично от лицето, участвало в Играта и избрано за победител или упълномощено от него лице.

8.2. Организаторът/Агенцията не носи отговорност за дефекти в или за забавяне при предоставянето и/или получаването на наградите по вина на съответния външен партньор. В тези случаи Победителят е длъжен да поиска от информация от Агенцията или да се обърне директно към съответния външен партньор.

8.3. Ако всички условия и изисквания за получаване на наградата не са изпълнени или Победителят не е потърсил наградата си в рамките на съответния брой дни съгласно условията на Спийди, същия губи правото да получи наградата, като Организаторът не дължи каквото и да било обезщетение/компенсация за това.

РАЗДЕЛ 9. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА.

9.1. Организаторът си запазва правото по всяко време и по собствена преценка да прекрати провеждането на Играта в случай на възникване на обстоятелство/събитие извън неговия контрол или този на Агенцията, което води до невъзможност за продължаване на Играта, като информира за това Участниците чрез страницата по т.2.2. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация за участие в Играта.

9.2. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила след публикуването им на страницата по т.2.2., където първоначално са били публикувани.

РАЗДЕЛ 10. ЛИЧНИ ДАННИ

10.1. Участието в Играта е доброволно. С участието си в Играта всеки участник приема личните му данни да бъдат включени и обработвани в базите данни на Организатора/Агенцията, както и че е запознат с условията за събиране и обработване на лични данни и, че приема тези условия.

10.2. Администратор на личните данни е Организаторът „Бест Фрутс 17” ЕАД, ЕИК 204892709, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, п.к. 4003, район Централен, ул. „Благовест“ № 2, вх. A, офис 6. По въпросите на защитата на личните данни и упражняване правата на субектите на данни участниците в играта могат да се обръщат към длъжностното лице по защита на личните данни, на следния имейл адрес: [email protected] Организаторът носи отговорност за законосъобразното събиране и обработване на предоставените от участниците лични данни, съгласно Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на личните данни (“GDPR”).

10.3. Организаторът ясно обозначава доброволния характер на предоставяне на данните, като всеки участник има право по всяко време да откаже предоставяне на личните си данни или да иска предоставените от него данни да бъдат заличени, с което участието му в Играта се преустановява.

10.4. С участието си в Играта всеки участник/победител се съгласява предоставените лични данни (имена, телефон за връзка, email) да бъдат използвани от Организатора или Агенцията за целите на администриране на провеждането на Играта и комуникация с участниците, включително за обявяване на победителите, изготвяне на списъци, за доставката на спечелената награда, съответно да бъдат изпращани уведомления до печелившите. Организаторът може да обработва горепосочените лични данни събирани в Играта самостоятелно или чрез възлагане на трето лице, с което имат сключен договор и, което е определено за обработващ на личните данни, и което ще се задължи да спазва най-високите стандарти на защита на личните данни. Такива например са дружествата, избрани от Организатора да извършват дейности по организацията и провеждането на Играта. Личните данни на печелившите участници подадени от тях ще бъдат предоставени на куриерската фирма, която ще извърши доставката на наградата. Последиците от отказ за предоставяне на лични данни за целите на доставката на наградата са свързани с невъзможност спечелените награди да бъдат доставени до конкретен адрес и лице. В случай, че даден участник не желае Организаторът или Агенцията да имат достъп до личните му данни, това лице не следва да се включва за участие в играта.

10.5. При предоставяне на непълни и/или неверни лични данни Организаторът има право да откаже участието на участник в Играта, като не носи отговорност към съответния участник и не дължи обезщетение.

10.6. Организаторът не носи отговорност и не дължи обезщетение на лице, чиито лични данни са използвани за участие в Играта от друго лице, независимо дали първото е дало или не съгласие за това.

10.7. Организаторът декларира и осигурява неговите партньори, да не предоставят данните на трети лица, освен за целите на настоящата Игра или в случаите, когато това е предвидено в закон.

10.8. Всеки участник има право на достъп до обработваните лични данни и право да поиска от Организатора: коригиране на грешни/не актуални лични данни;изтриване на личните му данни; ограничаване на обработването на личните му данни; преносимост на личните му данни; може да възрази срещу обработването на личните му данни; да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване; информация за целите на обработването, категориите обработвани лични данни и лицата, пред които личните им данни е възможно да бъдат разкрити, като отправи писмено заявление до Организатора на адреса на управление или на имейл адрес [email protected], лично от физическото лице или от изрично упълномощено от него лице чрез нотариално заверено пълномощно.

10.9. Събраните в Играта лични данни ще бъдат унищожени в срок до 30 дни след раздаване на наградите.

10.10. При упражняване правата по чл.10.8. от страна на субект на данни (Участник в Играта) Организаторът може да поиска допълнителни доказателства от заявяващия правото с оглед установяване на самоличността му (процес на верификация), респективно на легитимността му да упражни правата си като субект на данни. Организаторът ще разгледа всяко писмено искане в срок от един месец, считано от получаване на искането за упражняване на правата на участника като субект на данни и установяването на неговата самоличност. Искането трябва да изхожда от същия имейл, който участникът е регистрирал или, ако изхожда от друг имейл или е направено по друг начин, то заедно с искането или допълнително следва да бъдат представени доказателствата, които да идентифицират участника. Искането трябва да съдържа най-малко следната информация:

  1. трите имена на участника, имейл адрес и друга информация, която позволява идентифицирането на субекта на данните;
  2. данни за връзка с участника;
  3. данни на пълномощника, ако искането се подава от пълномощник. В този случай е необходимо да се приложи сканирано и нотариално завереното пълномощно;
  4. посочване на конкретното право, което участникът желае да упражни и описание на искането;

10.11. Всеки участник има право да подаде жалба пред Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2 или по елекронен път чрез интернет страницата на Комисията за защита на личните данни, а именно https://www.cpdp.bg/.

РАЗДЕЛ 11. ОТГОВОРНОСТ

11.1. С участието си в Играта участниците дават съгласието си да бъдат обвързани от настоящите Правила и да се съобразяват с тях като спазват техните клаузи и регулации.

11.2. Организаторът и Агенцията не носят отговорност за вреди, причинени на участниците при или във връзка с провеждането на Играта, или за грешки и/или недостатъци при провеждане на Играта поради извънредни обстоятелства.

11.3. Организаторът и Агенцията не носят отговорност за неизпълнение на условията и задълженията си по настоящите Правила или за грешки при провеждане на Играта поради форсмажорни обстоятелства по смисъла на българското законодателство и неизправности в обслужващата техника, които се дължат на действия или бездействия на трети лица, или не са възникнали по вина на Организатора и Агенцията.

11.4. Организаторът и Агенцията не носят отговорност спрямо избран за победител участник, предоставил невалидни данни за контакт или несъществуващ, непълен или неточен адрес за доставка на наградата, или който не може да изпълни други приложими условия съгласно тези Правила.

11.5. Организаторът и Агенцията не носят отговорност при печатна или друга грешка, допусната от участник в Играта при регистрирането на личните данни, довели до невъзможност за свързване с участника.

РАЗДЕЛ 12. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

12.1. Настоящите Правила съставляват пълните правила, уреждащи провеждането на Играта и участието на участниците в нея. За всички въпроси, неуредени изрично в тях, ще се прилагат правилата на действащото българско законодателство.

12.2. Всички спорове между Организаторът и участниците, възникнали във връзка с Играта, ще се решават в дух на добра воля чрез преговори между тях, а в случай, че това се окаже невъзможно, ще бъдат отнасяни за разрешаване пред компетентния български съд.

12.3. Настоящите Правила влизат в сила от началната дата на Играта посочена в т.3.1. и важат за целия период на провеждането й и до окончателното уреждане на всички отношения, свързани с нея.


Условия за участие

ОБЩИ УСЛОВИЯ

НА ИГРАТА НА „БЕСТ ФРУТС 17“ ЕАД

 

„Мисия награди с Флорина и Пес Патрул“

 

 

Настоящите общи условия (“Общи условия“) определят начина на провеждане на Играта и уреждат взаимоотношенията на Организатора на Играта с физическите лица („Участници“), включили се в нея.

 

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА.

 

1.1. Организатор на Играта е Бест Фрутс 17” ЕАД, ЕИК 204892709, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, п.к. 4003, район Централен, ул. „Благовест“ № 2, вх. A, офис 6, уебсайт: http://florina.bg/, email: [email protected] (по-долу за краткост «Организатор» или «Флорина“).

 

1.2. Играта се реализира от „Симетрик комюникейшън“ ЕООД, с ЕИК 200558548, със седалище и адрес на управление гр. Добрич, ул. „Марин Дринов“ № 1, вх. А, ап. 17 (по-долу за краткост „Агенцията“), по възлагане от Организатора.

 

1.3. Участието в Играта е доброволно и се осъществява при спазване на настоящите Общи условия. С включването си в Играта Участниците в нея приемат условията на изложените по-долу официални правила на Играта (отбелязвани като „Общи условия“).

 

РАЗДЕЛ 2. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА.

 

2.1. Играта се провежда за територията на Република България, като участието в нея се осъществява на лендинг страницата на Играта http://www.florinapromo.bg

 

2.2. Официалните правила са достъпни на адрес http://www.florinapromo.bg като допълнителна информация за Играта може да бъде получена на email [email protected], всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00 ч. до 17.00 ч.

 

РАЗДЕЛ 3. СРОК.

 

3.1. Играта се провежда в периода от 00:00 часа на 10.10.2024 г. до 23:59 часа на 05.12.2024 г.

 

3.2. Организаторът си запазва правото да променя или удължава периода на провеждане на Играта или условията й, за което участниците ще бъдат уведомени своевременно чрез съобщение на страницата по т.2.2.

 

РАЗДЕЛ 4. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА.

 

4.1. В Играта не могат да участват лица, работещи на трудов или граждански договор в срока на провеждане на Играта за Организатора и/или Агенцията, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

 

4.2. Участник в Играта може да бъде всяко пълнолетно, дееспособно физическо лице с постоянно пребиваване на територията на Република България, с изключение на лицата посочени в 4.1. За доказване на пълнолетие от участник може да бъде поискано представяне на документ, удостоверяващ неговата възраст.

 

4.3. Участието в Играта е обвързано с покупка на стока/продукт с търговската марка “Florina”.

 

*Моля, не приемайте настоящата Игра като повод да насърчи покупките Ви на предлаганите от нас продукти. Не закупувайте продукти, повече отколкото можете разумно да употребявате или такива, които не предпочитате, единствено с цел да участвате в Играта.

 

4.4. Не се допуска участие с фалшиви данни и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за спечелване на награда. Регистрации на името на трети лица, както и автоматизирани регистрации няма да бъдат допускани. Регистрации, създадени единствено с цел изменяне, фалшифициране, подправяне или манипулиране на параметри на Играта, както и злоупотреба с участие във всякаква форма са забранени и няма да бъдат допускани, респективно ще водят до прекратяване на участието в Играта.

 

4.5. Организаторът има право, без каквито и да било неблагоприятни последици за него, да прекрати участието на Участник в Играта, както и да не предостави награда на Победител, за който има данни, че е извършил злоупотреба с технически, програмни или други средства и устройства с цел неправомерен достъп до системи на Организатора и/или участие в Играта и спечелване на награда, и/или е действал недобросъвестно и/или по друг начин е нарушил настоящите Правила.

 

4.6. За участие в Играта е необходимо всеки Участник доброволно да предостави свои лични данни и информация посочени в разделите по-долу.

 

4.7. Участници, които не желаят да предоставят своите лични данни, както и малолетни и непълнолетни лица нямат право да се включат за участие в Играта.

 

4.8. Всеки Участник носи отговорност за верността и истинността на всички подадени от него данни и материали при участието му в Играта.

 

РАЗДЕЛ 5. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА.

 

5.1. Като Участник в Играта може да се включи всяко лице, което отговаря и е изпълнило условията на настоящите правила и което в периода на провеждане на Играта по т.3.1. е:

 

5.1.1. извършило покупка на продукт сок Florina, 250 ml., в картонена опаковка, с изобразени на опаковката герои от сериала Пес Патрул (Paw Patrol), за която е издаден касов бон.

С цел избягване на всякакво съмнение, участието в Играта се определя от броя на извършените покупки (броя на касовите бонове) на продукта, като за извършването им няма изискване за закупуване на определен минимален брой от продукта, респективно за покупка на определена стойност.

Един касов бон (независимо от броя на закупения продукт/стойността на покупката) дава право на едно участие при определяне на победителите в Играта, а броят на участията определя вида на наградата, която може да бъде спечелена.

 

5.1.2. посетило е страницата на Играта – www.florinapromo.bg

5.1.3. регистрирало се е за участие в Играта на лендинг страницата по т.2.1. За извършване на регистрацията е необходимо Участникът да попълни следните свои данни: две имена, адрес на електронна поща (e-mail) и телефон за контакт.

5.1.4.  Прикачило е снимка/и на касова бележка/и за извършена/и покупка/и на продукт/и по т.5.1.1. В Играта може да се участва само с действителни касови бонове. Всеки опит за подправяне, промяна, или фалшиво генериране на касов бон ще бъде преследвано с цялата строгост на закона. Организаторът си запазва правото да извършва проверка на приложените от Участниците касови бонове (касови бележки).

Изисквания към снимката на касовия бон: снимката трябва да е с качество и заснетия касов бон трябва да е в състояние, от които без усилие и съмнение да може да бъде разчетена информацията за: номера на касовия бон, дата на покупката и вида на закупения продукт.

5.2. Всеки Участник може да участва многократно в Играта, при условие, че при всяко негово участие изпраща снимка на различен касов бон, отговарящ на изискванията за покупка.

5.3. Всеки участник може да бъде определен еднократно за победител в периода на провеждане на Играта и може да получи само една от наградите в Играта, независимо от броя на участията му. По-големия брой участия в Играта с различни касови бонове, отговарящи на условията за покупка на продукта увеличава единствено шанса на Участника да бъде избран за победител.

С оглед условието на настоящата точка и в случай, че Участник бъде избран повторно за победител за награда (независимо от нейния вид), този избор не се взема предвид и на негово място се избира друг участник, който е изпълнил условията на Играта. Всеки участник участва в тегленията до момента на избирането му за победител или до приключване на Играта, като участията му за всяко теглене се определят от броя на регистрираните касови бонове към деня на теглене.

5.4. Всяко лице-участник декларира, че е прочело, разбира, приело е и се задължава да спазва настоящите Правила, предоставило е доброволно необходимите лични данни за участие в Играта и е навършило 18-годишна възраст. В потвърждение на горното участника прави отбелязване в съответната отметка на страницата по т.2.1.

 

РАЗДЕЛ 6. НАГРАДИ ОТ ИГРАТА.

 

6.1. Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта са общо 1 360 бр. награди, както следва:

  • Голяма награда – общо 120 бр. брандирана раница (8 седмици х 15 раници всяка седмица),
  • Средна награда – общо 240 бр. брандиран несесер (8 седмици х 30 несесера всяка седмица)
  • Малка награда - 1000 бр. пъзел (8 седмици х 125 пъзела всяка седмица).

 

Условие за участие в разпределението на големите награди: извършени три покупки и прикачени три касови бона към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

 

Условие за участие в разпределението на средните награди: извършени две покупки и прикачени два касови бона към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

 

Условие за участие в разпределението на малките награди: извършена една покупка и прикачен един касов бон към датата на съответното теглене на победителите от Играта, съгласно Раздел 7.

 

Пример: Извършени 7 (седем) покупки и регистрирани касови бонове за тях към датата на съответното теглене дава право на Участника на:

7 участия при определяне на победителите за малка награда

3 участия при определяне на победителите за средна награда и

2 участия при определяне на победителите за голяма награда.

 

6.2. Наградите се осигуряват от Организатора.

 

6.3. Не се допуска замяна на спечелена награда с друга предметна награда или с паричната й равностойност. Собствеността върху наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице до момента на получаването й.

 

6.4. Предвидените награди в тегленията от Играта остават неразпределени в случаите на недостатъчен брой участници включили се в Играта или в хипотезата на т.7.9.

 

6.5. Всички награди, които ще бъдат раздадени в Играта не представляват облагаема предметна награда по смисъла на чл.13 ал.1 т.21 ЗДДФЛ и за получаването им не се дължи данък върху стойността на наградата.

 

РАЗДЕЛ 7. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИ.

 

7.1. Определянето на Победителите от Играта и разпределянето на наградите между тях в срока на провеждането й се извършва веднъж седмично както следва:

На 18 октомври 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 25 октомври 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 01 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 8 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 15 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 22 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 29 ноември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

На 6 декември 2024 изтегляне на 15 победители за награда раница, 30 победители за награда несесер и 125 победители за награда пъзел.

7.2. Изборът на победители се извършва на случаен принцип чрез томбола, чрез използване на софтуер за избор на случаен принцип. Изборът на победители се извършва сред всички участници, които към датата на съответното теглене са изпълнили необходимите условия за участие в Играта и имат право на съответния брой участия.

7.3. Разпределянето на наградите между Победителите при всяко теглене се извършва при спазването на следния ред:

  1. Определяне на победителите за малка награда,
  2. Определяне на победителите за средна награда и
  3. Определяне на победителите за голяма награда.

7.4. В случай че Участник бъде избран за победител за съответната награда, неговото участие при последващите тегления на победители се прекратява, като той има право да получи наградата, за която е бил първоначално определен, без да се вземат предвид неговия брой участия към датата на тегленето или последващите му покупки в срока на Играта. 

С цел избягване на всякакво съмнение Участник избран за победител може да бъде избран в Играта еднократно като победител и да получи наградата, за която е бил определен при избора му за победител.

7.5. Изборът на Победителите се извършва от двама представители определени от Организатора, които съставят и подписват протокол за удостоверяване на извършеното теглене.

7.6. Участниците избрани за Победители съобразно условията на настоящия раздел се обявяват на страницата по т.2.2. в срок до един работен ден от деня на извършване на съответното теглене.

7.7. Освен обявяването на победителите съгласно т.7.6., Агенцията се свързва с всеки победител и чрез изпращане на съобщение на имейла посочен от Победителя при регистрацията му в Играта. Съобщението съдържа информация за вида на спечелената награда, покана за предоставяне на необходимите данни за получаване на наградата и координати за контакт с представител на Агенцията при възникнали допълнителни въпроси.

7.8. В срок до 5 (пет) дни от получаване на съобщението по т.7.7. Победителят трябва да осъществи контакт по имейл с представител на Агенцията, като предостави данни за получаване на наградата (три имена, адрес за доставка, който трябва да бъде офис на куриерска фирма Спийди (Speedy) и телефон за контакт, ако е различен от вече заявения). Кореспонденцията с Победителя се води от и на имейла, който Участникът е посочил при регистрацията за участие в Играта.

7.9. Ако в срока по т.7.8. Победител не отговори на полученото от Агенцията съобщение или не предостави необходимите данни за получаване на наградата той губи правото си да получи наградата, която е спечелил и същата остава нераздадена, като в този случай Организаторът не дължи каквото и да било обезщетение/компенсация за това.

РАЗДЕЛ 8. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ ОТ ИГРАТА.

8.1. Наградите се изпращат от Агенцията до адреса посочен от победителите чрез куриер в срок до 10 работни дни от предоставяне на данните по т.7.8. За получаване на наградата Победителят представя на служителя на куриерската фирма своя лична карта, с цел удостоверяване на самоличността и възрастта на Победителя. Получаването на наградата се извършва само на територията на Република България, лично от лицето, участвало в Играта и избрано за победител или упълномощено от него лице.

8.2. Организаторът/Агенцията не носи отговорност за дефекти в или за забавяне при предоставянето и/или получаването на наградите по вина на съответния външен партньор. В тези случаи Победителят е длъжен да поиска от информация от Агенцията или да се обърне директно към съответния външен партньор.

8.3. Ако всички условия и изисквания за получаване на наградата не са изпълнени или Победителят не е потърсил наградата си в рамките на съответния брой дни съгласно условията на Спийди, същия губи правото да получи наградата, като Организаторът не дължи каквото и да било обезщетение/компенсация за това.

РАЗДЕЛ 9. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА.

9.1. Организаторът си запазва правото по всяко време и по собствена преценка да прекрати провеждането на Играта в случай на възникване на обстоятелство/събитие извън неговия контрол или този на Агенцията, което води до невъзможност за продължаване на Играта, като информира за това Участниците чрез страницата по т.2.2. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация за участие в Играта.

9.2. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила след публикуването им на страницата по т.2.2., където първоначално са били публикувани.

РАЗДЕЛ 10. ЛИЧНИ ДАННИ

10.1. Участието в Играта е доброволно. С участието си в Играта всеки участник приема личните му данни да бъдат включени и обработвани в базите данни на Организатора/Агенцията, както и че е запознат с условията за събиране и обработване на лични данни и, че приема тези условия.

10.2. Администратор на личните данни е Организаторът „Бест Фрутс 17” ЕАД, ЕИК 204892709, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, п.к. 4003, район Централен, ул. „Благовест“ № 2, вх. A, офис 6. По въпросите на защитата на личните данни и упражняване правата на субектите на данни участниците в играта могат да се обръщат към длъжностното лице по защита на личните данни, на следния имейл адрес: [email protected] Организаторът носи отговорност за законосъобразното събиране и обработване на предоставените от участниците лични данни, съгласно Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на личните данни (“GDPR”).

10.3. Организаторът ясно обозначава доброволния характер на предоставяне на данните, като всеки участник има право по всяко време да откаже предоставяне на личните си данни или да иска предоставените от него данни да бъдат заличени, с което участието му в Играта се преустановява.

10.4. С участието си в Играта всеки участник/победител се съгласява предоставените лични данни (имена, телефон за връзка, email) да бъдат използвани от Организатора или Агенцията за целите на администриране на провеждането на Играта и комуникация с участниците, включително за обявяване на победителите, изготвяне на списъци, за доставката на спечелената награда, съответно да бъдат изпращани уведомления до печелившите. Организаторът може да обработва горепосочените лични данни събирани в Играта самостоятелно или чрез възлагане на трето лице, с което имат сключен договор и, което е определено за обработващ на личните данни, и което ще се задължи да спазва най-високите стандарти на защита на личните данни. Такива например са дружествата, избрани от Организатора да извършват дейности по организацията и провеждането на Играта. Личните данни на печелившите участници подадени от тях ще бъдат предоставени на куриерската фирма, която ще извърши доставката на наградата. Последиците от отказ за предоставяне на лични данни за целите на доставката на наградата са свързани с невъзможност спечелените награди да бъдат доставени до конкретен адрес и лице. В случай, че даден участник не желае Организаторът или Агенцията да имат достъп до личните му данни, това лице не следва да се включва за участие в играта.

10.5. При предоставяне на непълни и/или неверни лични данни Организаторът има право да откаже участието на участник в Играта, като не носи отговорност към съответния участник и не дължи обезщетение.

10.6. Организаторът не носи отговорност и не дължи обезщетение на лице, чиито лични данни са използвани за участие в Играта от друго лице, независимо дали първото е дало или не съгласие за това.

10.7. Организаторът декларира и осигурява неговите партньори, да не предоставят данните на трети лица, освен за целите на настоящата Игра или в случаите, когато това е предвидено в закон.

10.8. Всеки участник има право на достъп до обработваните лични данни и право да поиска от Организатора: коригиране на грешни/не актуални лични данни;изтриване на личните му данни; ограничаване на обработването на личните му данни; преносимост на личните му данни; може да възрази срещу обработването на личните му данни; да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване; информация за целите на обработването, категориите обработвани лични данни и лицата, пред които личните им данни е възможно да бъдат разкрити, като отправи писмено заявление до Организатора на адреса на управление или на имейл адрес [email protected], лично от физическото лице или от изрично упълномощено от него лице чрез нотариално заверено пълномощно.

10.9. Събраните в Играта лични данни ще бъдат унищожени в срок до 30 дни след раздаване на наградите.

10.10. При упражняване правата по чл.10.8. от страна на субект на данни (Участник в Играта) Организаторът може да поиска допълнителни доказателства от заявяващия правото с оглед установяване на самоличността му (процес на верификация), респективно на легитимността му да упражни правата си като субект на данни. Организаторът ще разгледа всяко писмено искане в срок от един месец, считано от получаване на искането за упражняване на правата на участника като субект на данни и установяването на неговата самоличност. Искането трябва да изхожда от същия имейл, който участникът е регистрирал или, ако изхожда от друг имейл или е направено по друг начин, то заедно с искането или допълнително следва да бъдат представени доказателствата, които да идентифицират участника. Искането трябва да съдържа най-малко следната информация:

  1. трите имена на участника, имейл адрес и друга информация, която позволява идентифицирането на субекта на данните;
  2. данни за връзка с участника;
  3. данни на пълномощника, ако искането се подава от пълномощник. В този случай е необходимо да се приложи сканирано и нотариално завереното пълномощно;
  4. посочване на конкретното право, което участникът желае да упражни и описание на искането;

10.11. Всеки участник има право да подаде жалба пред Комисията за защита на личните данни на адрес гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2 или по елекронен път чрез интернет страницата на Комисията за защита на личните данни, а именно https://www.cpdp.bg/.

РАЗДЕЛ 11. ОТГОВОРНОСТ

11.1. С участието си в Играта участниците дават съгласието си да бъдат обвързани от настоящите Правила и да се съобразяват с тях като спазват техните клаузи и регулации.

11.2. Организаторът и Агенцията не носят отговорност за вреди, причинени на участниците при или във връзка с провеждането на Играта, или за грешки и/или недостатъци при провеждане на Играта поради извънредни обстоятелства.

11.3. Организаторът и Агенцията не носят отговорност за неизпълнение на условията и задълженията си по настоящите Правила или за грешки при провеждане на Играта поради форсмажорни обстоятелства по смисъла на българското законодателство и неизправности в обслужващата техника, които се дължат на действия или бездействия на трети лица, или не са възникнали по вина на Организатора и Агенцията.

11.4. Организаторът и Агенцията не носят отговорност спрямо избран за победител участник, предоставил невалидни данни за контакт или несъществуващ, непълен или неточен адрес за доставка на наградата, или който не може да изпълни други приложими условия съгласно тези Правила.

11.5. Организаторът и Агенцията не носят отговорност при печатна или друга грешка, допусната от участник в Играта при регистрирането на личните данни, довели до невъзможност за свързване с участника.

РАЗДЕЛ 12. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

12.1. Настоящите Правила съставляват пълните правила, уреждащи провеждането на Играта и участието на участниците в нея. За всички въпроси, неуредени изрично в тях, ще се прилагат правилата на действащото българско законодателство.

12.2. Всички спорове между Организаторът и участниците, възникнали във връзка с Играта, ще се решават в дух на добра воля чрез преговори между тях, а в случай, че това се окаже невъзможно, ще бъдат отнасяни за разрешаване пред компетентния български съд.

12.3. Настоящите Правила влизат в сила от началната дата на Играта посочена в т.3.1. и важат за целия период на провеждането й и до окончателното уреждане на всички отношения, свързани с нея.



Краен срок за участие: 05 Декември 2024

Подобни игри





Участвай

Коментирай


Публикувай