Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели оригинална кукла Дороти и оригинална чаша "Дороти и магьосникът от Оз"


Спечели оригинална кукла Дороти и оригинална чаша "Дороти и магьосникът от Оз"

Скъпи приятели,

Изключително горди сме да ви представим първата от много предстоящи, съвместни инициативи, с една от най-обичаните детски телевизии на нашето време-Boomerang. Каналът е дом за детски мечти, блянове и фантазии, а от 16.10.2017г. ще оживее още една. Премиерата на изключителния анимационен сериал  „Дороти и магьосникът от Оз“ стартира точно в 20:35 часа на 16.10.2017г. и ще бъде излъчван всеки делничен ден, като повторенията ще бъдат през уикенда.

Ние обединихме сили с телевизия Boomerang и спретнахме подобаваща инициатива, в която ще наградим двама от вас с ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ, тематични награди от филма.

Единият победител ще грабне уникална, парцалена кукла Дороти, копие на героинята от сериала, любезно предоставена от телевизия Boomerang.

Другият победител ще прибере страхотна чаша „Дороти и магьосникът от Оз“, която също е любезно предоставена от телевизия Boomerang.


Условия за участие

От вас се изисква чисто и просто да споделите на стената си поста и да отбележите ваш приятел в коментар. ЕДИНСТВЕНО изпълнилите и двете условия, ще участват в жребия, който ще се проведе на 20.10 и ще излъчи двамата победители.

Не пропускайте „Дороти и магьосникът от Оз“ от 16.10.2017г.,  всеки делничен ден от 20:35 часа по телевизия Boomerang.Краен срок за участие: 19 Октомври 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#1 написа:
на 13.10.2017 г. 13:52

strahotni nagradi