Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели почивка до Дубай


Спечели почивка до Дубай

6ма играча:

7 дневна почивка до Дубай, с поет транспорт, настаняване в хотел Crowne Plaza и безброй незабравими изживявания. Като кулминацията на почивката ще бъде посещението на най-добрата стая HintHunt Dubai. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Moderato Tours

5ма играча:

За  всеки участник има ваучер на стойност 500 лв. за климатизация на дома, с безплатен монтаж. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Topsystem.

4ма играча:

Ваучер за безплатно посещение в ТОП стаите на София „Cosmos“ от Escapereality.bg; „Древен Египет“, „Хакера“ и „Пиратско Пътешествие“ на Offline Entertainment; Тайната на Криптос от Myst Entertainment; Портал  и Тайните на професор Линд от Questomania;

3ма играчи:

Ваучери за безплатни игри на стойност 150 лв. в Билярд клуб STIX.

2ма играчи:

Два броя професионални билярд щеки. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Билярд клуб STIX.


Условия за участие

1. Кой може да участва?

 Всички лица, навършили 18 години, а за лица под 18 години трябва да има пълнолетен придружител в отбора!

 

2. Кой НЕ може да участва?

Лица, които вече са играли стаята „Кристалният Череп“. При установяването на участие на лице, което е минало през стаята, отборът се дисквалифицира.

 

3. Как мога да участвам?

Първо съберете приятели, колеги, семейство или познати в отбор от 2 до 6 играчи.

След това резервирайте час през резервационната форма на нашия интернет сайт, по имейл или по телефон.

И накрая изиграйте Стаята за бягство „Кристалният Череп“ на Escapeway в периода на турнира!

 

4. Как печеля награда?

При най-добро време от всички отбори, които са преминали по време на игровия период, печелите наградата за съответната бройка участници в отбор.

 

5. Жокерите имат ли  значение?

ДА, в рамките на турнира всеки жокер носи 2 минути наказателно време, което се прибавя към крайното време при приключване на играта!

 

6. Какво става при еднакво време на един или повече отбори с най-добър резултат.

В такъв случай отборите ще проведат фаза на „Златен гол“. Предварително всеки отбор ще попълни анкета относно това, в кои стаи за бягство е бил. Установява се стаята за бягство, през която нито един отбор не е минал и се изиграва. Отборът с най-добро време от тази стая печели наградата.

Разходите по допълнителната игра се поемат от организаторите на събитието.

В случай, че отборите не могат да посочат обща стая за бягство, която не са посещавали, организаторите на събитието си запазват правото да изберат коя да бъде тази стая.

При наличие на участник или отбор, който е излъгал за изиграните до момента стаи за бягство, този отбор бива незабавно дисквалифициран.

Фазата на „Златен гол“ трябва да бъде осъществена не по-късно от седем календарни дни след приключване на турнира!   

 

7. Кога стартира и приключва турнирът?

Турнирът „Бягство към Дубай“, стартира от 10.12.2016г. /включително/ и приключва на 01.03.2017г. /включително/. Всички участници, които искат да спечелят някоя от наградите трябва, да са играли стаята за бягство „Кристалният Череп“, в този период. Отборите и времената извън този период не участват в турнира! 

 

8. Кога ще разбера дали печеля?

Победителите ще бъдат обявени до 7 календарни дни след приключване на турнира или не по-късно от 08.03.2017г.

 

9. Къде мога да разбера дали печеля?

Всички победители ще бъдат обявени на интернет страницата ни /www.escapeway.bg/ в секция „Турнир“, в подсекция „Победители“, както и на фейсбук страницата ни www.facebook.com/escapeway.bg

 

10.  Може ли отбор от 6 играчи да участва за наградата за отбор от двама, трима, четирима или петима?

НЕ нито един отбор НЕ може да участва за наградите в низходящ ред! 

 

11. Може ли отбор от 2 играча да участва за наградата за отбор от трима, четирима, петима или шестима?

ДА, стига да си заплати съответната сума за брой участници. Пример: отбор от 2 играчи иска да участва за голямата награда на отбор от 6 играча. На него ще му е необходимо само да си доплати сумата, оставаща за отбор от 6 играчи /70 лв. + 80 лв. = 150 лв./.

При избиране на тази опция отборът губи възможността да спечели награда за съответната моментна бройка.

Ако по-малоброен отбор спечели наградата за отбор от 5 и 6 играчи, този отбор е нужно да съобщи имената на лицата, който също ще спечелят съответните награди в рамките на 48 часа от обявяването на резултатите от турнира, в противен случай награди ще получат само лицата, участвали в играта!

 

12. Може ли да преотстъпя наградата си на трето лице?

В рамките на 48 часа след обявяване на победителите от турнира, отборите от 5 и 6 играчи трябва да потвърдят имената на получателите на съответните награди. При разлика в имената на играчите, изиграли стаята и носителите на награда се попълва декларация за доброволно прехвърляне на наградата на трето лице. Тази декларация трябва да е нотариално заверена, като всички разходи по това действие са изцяло за сметка на клиента.      

 

13. Кога ще си получим наградите?

До седем дни след обявяването на резултатите всички победители ще бъдат поканени в приемната на „Кристалният Череп“, където ще им бъдат връчени наградите.  

 

14.  Може ли да участвам в турнира без снимка на отбора?

НЕ! Защото на всяка снимка се виждат лицата на играчите, времето, за което са избягали от стаята и името на отбора им. Без наличието на снимка в турнира ще липсва обективност и откритост.

 

15. Наградите имат ли особености?

Наградата за отбор от 6 играчи, може да бъде използвана не по-рано от 20 дни след връчването и не по-късно от 3 месеца след връчването й. Пътуването ще бъде съобразено с възможните дати предоставени от спонсора, Туристическа Агенция „Модерато Турс“ ЕООД, както и с възможните полети до Дубай.

Награда за отбор от 5 играчи, ваучера от 500 лв. се приспада към желаната услуга, предоставена от спонсора „ТОПСИСТЕМ“ ЕООД спрямо ценовия каталог, предоставен на техният сайт http://www.topsystem-bg.com/.

Монтажът на всяка избрана услуга или стока е безплатен само за територията град София. Извън гр. София, монтажът се таксува по стандартните цени на спонсора, обявени на неговия интернет сайт.

Наградата за отбор от 4 играчи - всички ваучери важат само за отбор от 4 играчи, при наличието на повече играчи, се доплаща съответната сума.

Ваучерите могат да бъдат ползвани само от отбора-победител, без право на прехвърляне!

Ваучерите важат само и единствено за седмичните часове от 10:00 до 17:00.

Ваучерите не важат през уикендите! 

Всеки член на даден отбор, трябва да регистрира профил или да се логне чрез фейсбук профила си, в сайта на Tripadvisor и да даде ревю и оценка за нашата стая. Това може да го направите от ТУК . При установяване,  на случай, в който участник от печеливш отбор не се е регистрирал на съответният сайт, то на този отбор победата му няма да се зачете и отбора с най-добро време след дисквалифицираният отбор ще бъде награден. Регистрацията, гласуването и ревюто, трябва да се случат преди 01.03.2017г. Ако се установи, че участник на отбор победител се е регистрирал след тази дата, отбора ще бъде дисквалифициран от участие за наградите зачете и отбора с най-добро време след дисквалифицираният отбор ще бъде награден.Краен срок за участие: 01 Март 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#1 написа:
на 10.02.2017 г. 15:13

Супе почивка