Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели почивка за двама в Гърция или бутилка #ZORBAS от 700 мл.


Спечели почивка за двама в Гърция или бутилка #ZORBAS от 700 мл.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционален етикет по т. 2.1. и регистрирането на уникалния код, който се намира на гърба на бутилката.

2. За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да регистрират, чрез SMS на кратък номер 1882 или на адрес www.ouzozorbas.gr/play, уникалния код от горният заден етикет, намиращ се в скреч полето.

3.1. При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация.

3.2. При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получава уведомително съобщение на екрана (pop-up), потвърждаващо успешната му регистрация.

4.1. При регистрация на един промоционален код, участникът бива уведомяван веднага, чрез SMS (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS), или чрез SMS и съобщение (pop-up) на екрана на монитора (само за участващите в играта, чрез регистрация на адрес www.ouzozorbas.gr/play ), дали печели една от 500 броя Ouzo Zorbas 0,7. Печелившите промоционални кодове на това основание не участват в тегленията за големите награди - 5 почивки за двама в Гълция.


Условия за участие

4.2. При регистрация на два промоционални кода, непечеливши по смисъла на т.3.4.1 от настоящите условия, участникът бива уведомяван веднага, чрез SMS (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS), или чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора (само за участващите в играта, чрез регистрация на адрес www.ouzozorbas.gr/play дали участва в тегленията за големите награди.

5. Стойността на един SMS към номер 1882 е 0,30 лева с ДДС за абонати на А1 и Виваком и 0,29 лева с ДДС за абонати на Теленор.

6. Всеки участник може да регистрира неограничен брой промоционални кода в периода на промоцията.

7.1. Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

  • 5 броя - 5 почивки за двама в Гълция

  • 500 броя - бутилки Ouzo Zorbas 0,7Краен срок за участие: 09 Септември 2018

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#1 написа:
на 03.08.2018 г. 14:16

Участвам