Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечелете плюшени мечета Pom-bar, ваучери за 1000лв. пикник комплекти


Спечелете плюшени мечета Pom-bar, ваучери за 1000лв. пикник комплекти

Правила

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ИГРА НА POM-BAR

Раздел I

Общи разпоредби

  1. Тази игра се организира от "Интерснак България" ЕООД (наричан по-долу Организатор), с търговски адрес гр. София, п.к. 1574, р-н Слатина, ул. "Никола Тесла" № 5, ет. 4

  2. Играта има две механики за участие, с различни изисквания за участие и съответно различни награди. Едната от механиките за участие е обвързана с покупка на продукт, предлаган от Организатора, а другата не е обвързана с покупка на продукт. 

  3. Период на Играта:

3.1. Периодът за участие в Играта по механика № 1, участието в която е обвързано с покупка на продукт и се участва за дневни и седмични награди (дневната награда е плюшено мече, а седмичната – комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник), е от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. или до изчерпване количествата на участващите в Играта продукти.

Изчерпването в търговската мрежа на участващите в Играта продукти преди 20.10.2024 г. не влияе на възможността потребител, който е закупил продукт преди изчерпването му, да участва в Играта в посочения период от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г.

3.2. Периодът за участие в Играта по механика № 2, участието в която не е обвързано с покупка на продукт и се участва за голямата награда (ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция,) е от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. 

  1. Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за дееспособни физически лица, навършили 18 годишна възраст, с изключение на служителите на „ИНТЕРСНАК БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, служителите на рекламните агенции, взели участие в рекламната кампания на Играта, както и членовете на семействата на всички горепосочени лица (съпрузи, деца и родители).

  2. За участие в Играта е необходимо участниците да си направят регистрация на уебсайта www.game.pombar.bg, при която регистрация се създава личен профил на участника. Със създадения личен профил участникът може да участва в двете механики на Играта, като за участието си в съответната механика на Играта следва да бъдат изпълнени и останалите условия за участие в съответната механика на Играта. За регистрацията на личен профил е нужно да бъдат предоставени електронна поща, две имена и телефонен номер на лицето. За регистрацията е необходимо участникът да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта.

  3. Участвайки в тази Игра, участниците потвърждават, че са запознати с настоящите правила на Играта, разбират, приемат и се ангажират да спазват тези правила и техните разпоредби.

Раздел II

Механизъм на Играта

  1. Играта включва две механики за участие: 

Механика №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди: дневни награди – общо 500 бр. плюшени мечета Pom-Bar и седмични награди, общо 65 броя комплекти за пикник, включващи всеки хладилна чанта и одеяло за пикник.

Механика №2 за участие в теглене за голямата награда – 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция.

7.1. МЕХАНИКА №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди.

7.1.1. За участие в тегленето за спечелване на дневни награди от Механика № 1 се изисква потребителят да си направи регистрация, като създаде свой потребителски профил на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер и дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта чрез използване на поле за отметка . Участието в Играта за спечелване на награди от Механика №1 е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.

За да участва в Играта за спечелване на награда от Механика №1, потребителят трябва да закупи поне един продукт от участващите в промоцията продукти Pom-Bar (подробно посочени по-долу) в периода от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. Всички промоционални опаковки с продукти, участващи в Играта за спечелване на награди от Механика № 1, са маркирани със стикер, указващ Играта, неразривна част от опаковката. Върху стикера присъства QR код, който служи за пряк път до уеб страницата www.game.pombar.bg, където се провежда Играта. Внимание: В зависимост от това какъв QR-бар код четец ползва съответният потребител има риск потребителят да стане обект на рекламни съобщения от трети лица и/или да бъде насочен към сайтове, с които Организаторът „Интерснак България“ ЕООД и сайтът на www.game.pombar.bg нямат нищо общо и съответно не се контролират от „Интерснак България“ ЕООД. Организаторът не носи отговорност ако потребителят достъпи сайт, различен от www.game.pombar.bg.

На гърба на промоционалните опаковки се съдържа уникален 14 цифрен код обозначен с “ПРОМОКОД:…”. За да участват в тегленията за дневни и седмични награди, участниците трябва, след вход в потребителския си профил на сайта www.game.pombar.bg, да регистрират 14-цифрения код обозначен с „ПРОМОКОД:…“. Всеки 14-цифрен код може да бъде регистриран само веднъж. Регистрираният код участва във всички тегления за дневни и седмични награди до спечелване на награда с него или до последното теглене на дневни и седмични награди от Играта, което от двете обстоятелства настъпи първо. Всеки код, изтеглен като печеливш за дневна или седмична награда, отпада от следващите тегления. С всеки код може да се спечели само една награда.

7.1.2. Продуктите Pom-Bar, които участват в промоционалната кампания (Играта по Механика № 1) са следните:


Пом Бер 50г оригинал

Пом Бер 50г сирене

Пом Бер 50г кетчуп

Пом Бер 50г сметана

Пом Бер 80г оригинал

Пом Бер 80г сирене



В промоционалната кампания участват само продукти Pom-Bar с промоционална опаковка, обозначена със стикер и съдържащи промокод. Общият брой на всички продукти с промоционални опаковки е 1,333,596

7.1.3. Получаване на награда от Механика № 1: всички спечелени награди, при изпълнение на посочените по-долу условия, ще бъдат изпратени до адрес на територията на Република България, посочен от съответния участник, спечелил награда. 

За спечелването на наградата от Механика № 1 на спечелилия участник ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от тегленето на наградите.  Участникът, спечелил наградата, следва в срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл да върне отговор на същия с данни за точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, снимка на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14-цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда и телефон за контакт.

С изпращането на снимката на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14-цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда, потребителят/участникът валидира правото си да получи спечелената награда.

Независимо от горното, при съмнение от страна на Организатора, че получена от участник снимка на печеливша опаковка от продукт е манипулирана, Организаторът има право, но не и задължение, чрез изпращане на имейл до този участник, да поиска от него да предостави лично или с куриер за сметка на Организатора оригиналната печеливша опаковка на продукта на адреса на Организатора, посочен в началото на настоящите официални правила, и едва след получаването й и установяване на идентичност на промокода от опаковката с този на получената снимка Организаторът ще изпрати наградата на спечелилия я участник. При установяване на несъответствие на промокода на получената оригинална опаковка от участника с промокода, показан на получената снимка от същия участник, респективно с изтегления печеливш код, регистриран от този участник, Организаторът дисквалифицира участника. Организаторът има право да дисквалифицира участник и без да провежда гореописаната процедура, ако участникът е нарушил по какъвто и да било начин настоящите официални правила на Играта, както и при съмнение за злоупотреби, заобикаляне или нарушаване настоящите правила или при наличието на други обстоятелства, които налагат спиране/прекратяване на играта. Дисквалифицираният участник се уведомява за дисквалифицирането му на посочения от него имейл адрес.

Спечелената награда се получава лично от спечелилия я участник или чрез упълномощен негов представител с нотариално заверено пълномощно. Предаването и приемането на спечелената награда се извършва с куриер до посочения от спечелилия участник адрес на територията на Република България. При получаването на наградата от Механика № 1 участникът следва да подпише приемо-предавателен протокол за получаване на наградата, предоставена му от куриера. При предаване на наградата куриерът изисква лична карта на получателя за идентификацията му като лице, имащо право да получи наградата, а когато лицето, имащо право да получи наградата, се представлява от пълномощник, куриерът изисква лична карта на пълномощника и представяне на копие и оригинал за сверка на нотариално заверено пълномощно, предоставящо права на пълномощника да получи наградата от името на лицето, имащо право да получи наградата. При получаване на наградата куриерът изисква от получателя да подпише приемо-предавателен протокол за получаване на наградата.

Организаторът не отговаря, ако спечелилият наградата участник е предоставил грешен или непълен електронен адрес или електронен адрес на друго лице или грешен телефонен номер и това попречи да се осъществи връзка с него. „Интерснак България“ не носи отговорност, в случай че спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. „Интерснак България“ не носи отговорност при забавяне и неспазване от страна на спечелилия участник на срока за предоставяне на необходимата информация за валидиране на правото му да получи спечелената награда и/или ако не посочи адрес за получаване на наградата на територията на Република България, като в случай на неспазване на срока или неизпълнение на условията за валидиране получаването на наградата или непредоставяне на адрес за доставка на наградата, спечелилият участник губи правото си да получи спечелената награда.

Организаторът не отговаря, ако участникът е предоставил грешен или неточен адрес за получаване на наградата и наградата не може да му бъде доставена. Спечелилият участник губи правото си да получи наградата, ако не изпълни условията за получаването й и/или ако не се намира на адреса, посочен от него за получаване на наградата при посещението на представител на куриерската фирма за доставка и не се яви в срок от 14 /четиринадесет/ дни в офиса на куриерската фирма да получи наградата си. В случай че спечелилият дневна или седмична награда участник загуби правото си да получи спечелена награда, Организаторът има право да извърши ново теглене за съответната награда в някой от оставащите дни за теглене на дневни награди, ако такива дни все още предстоят, при което се тегли нов печеливш и наградата се предоставя на него при условията за получаване на наградата, така както са описани по-горе.

Спечелилите награда участници се обявяват и на уебсайта www.chio.bg, като се посочват две имена и дата на изтегляне. С участието си в Играта всеки участник дава съгласието си при спечелване на награда да бъдат обявени двете му имена на уебсайта www.game.pombar.bg.



7.2. МЕХАНИКА №2 за участие в теглене за голяма награда. Участието в Играта по Механика № 2 не е обвързано с покупка на продукт.

7.2.1. За участие в тегленето за спечелване на голяма награда от Механика № 2, а именно 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция, се изисква потребителят да си направи регистрация на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер и дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта чрез използване на поле за отметка.

За да участва в тегленето за спечелване на голямата награда от Механика № 2, потребителят, който вече се е регистрирал на сайта www.game.pombar.bg и е влязъл в профила си, трябва успешно да стартира бутона „Играй“ на сайта www.game.pombar.bg, като по този начин участва в Играта по Механика № 2 за спечелването на голямата награда. При всяко успешно стартиране, потребителят бива уведомен, че опитът му е успешен, чрез служебно съобщение на сайта. От профила си на сайта, който всеки участник създава индивидуално и по свое желание, участникът може да  следи  хронологията на успешно стартиране на бутона „Играй“. Всеки участник ( с профил) има право само по 1 път на ден (за 24 часа от 00:00 часа до 23:59 часа на съответния ден от периода за участие в Играта по Механика № 2) да стартира бутона „Играй“ на сайта в Играта по механика № 2, като при повторен опит в рамките на деня, системата няма да му позволи бутона „Играй“ да бъде стартиран повторно. Всяко следващо (след първото) успешно стартиране на бутона „Играй“ увеличава шансовете на участника за спечелване на голямата награда, защото при тегленето на съответната награда всеки участник участва с броя стартирания на бутона „Играй“на уебсайта.

С всяко стартиране на бутона „Играй“ участникът участва в тегленето на голямата награда, като участва с броя стартирания на бутона „Играй“, направени от участника по време на целия период на кампанията. Голямата награда се печели от един участник.

7.2.2. На 21.10.2024 г. ще бъде изтеглена голямата награда – 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция, като подробните характеристики на наградата са описани в точка 8.2. При тегленето на голямата награда ще бъдат изтеглени и 3 (трима) резервни участници.

7.2.3. За спечелването на наградата от Механика № 2 спечелилият я участник ще бъде уведомен с телефонно обаждане на посочения от него телефонен номер и ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от тегленето за съответната награда. В имейла, с който участникът се уведомява за спечелване на голямата награда, Организаторът изпраща като прикачен файл и формуляр на декларация за получаване на наградата, като участникът спечелил наградата следва в срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл да върне отговор на същия с данни за точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, както и като прикачен файл към отговора да изпрати декларацията за получаване на наградата с попълнени данни за неговите три имена, ЕГН/ЛН/ЛНЧ/Служебен № от регистъра на НАП, БУЛСТАТ на физическо лице, постоянен адрес по лична карта и телефон за контакт (без подпис на декларацията), която декларация ще му бъде предоставена за подпис при получаване на наградата.

7.2.6. Наградите по Механика № 2 са облагаеми с окончателен данък по ЗДДФЛ. С приемането на награда от Играта по Механика № 2 получателят й се счита запознат с чл. 65, ал. 7 от ЗДДФЛ и другите приложими разпоредби на ЗДДФЛ относно данъчното облагане на сумата на придобитите награди от физически лица. Организаторът ще декларира сумите на спечелените награди пред НАП за съответния период, като ще заплати дължимия данък за своя сметка от името на спечелилия наградата участник като данъчно задължено лице. Спечелената награда се получава лично от спечелилия я участник или чрез упълномощен негов представител с нотариално заверено пълномощно. Предаването и приемането на голямата награда се извършва с куриер до посочения от спечелилия участник адрес на територията на Република България. При получаването на наградата от Механика № 2 получателят на наградата следва да подпише декларацията за получаване на наградата, предоставена му от куриера, която е предварително попълнена и изпратена от спечелилия я участник, съгласно условията по-горе. При предаване на наградата куриерът изисква лична карта на получателя за идентификацията му като лице, имащо право да получи наградата, а когато лицето, имащо право да получи наградата, се представлява от пълномощник, куриерът изисква лична карта на пълномощника и представяне на копие и оригинал за сверка на нотариално заверено пълномощно, предоставящо права на пълномощника да получи наградата и да подпише горната декларация от името на лицето, имащо право да получи наградата. При получаване на наградата куриерът изисква от получателя да подпише декларацията за получаване на наградата. Организаторът не отговаря, ако спечелилият наградата участник е предоставил грешен или непълен електронен адрес или електронен адрес на друго лице или грешен телефонен номер и това попречи да се осъществи връзка с него. „Интерснак България“ не носи отговорност, в случай че спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. „Интерснак България“ не носи отговорност при забавяне и неспазване от страна на спечелилия участник на срока за предоставяне на необходимата информация за адрес за получаване на наградата на територията на Република България и попълнена декларация за получаване на наградата, като в случай на неспазване на срока или неизпълнение на посочените условия спечелилият участник губи правото си да получи спечелената награда. Организаторът не отговаря, ако участникът е предоставил грешен или неточен адрес за получаване на наградата и наградата не може да му бъде доставена. Спечелилият участник губи правото си да получи наградата, ако не изпълни условията за получаването й и/или ако не се намира на адреса, посочен от него за получаване на наградата при посещението на представител на куриерската фирма за доставка и не се яви в срок от 14 /четиринадесет/ дни в офиса на куриерската фирма да получи наградата си. 

В случай че спечелилият голямата награда участник загуби правото си да получи спечелената награда, то тогава наградата се предоставя на съответния изтеглен резервен участник (по поредност на изтегляне) при условията за получаване на наградата, така както са посочени по-горе. 

Спечелилите награда участници се обявяват и на уебсайта www.game.pombar.bg, като се посочват две имена и дата на изтегляне. С участието си в Играта всеки участник дава съгласието си при спечелване на награда да бъдат обявени двете му имена на уебсайта www.game.pombar.bg.

Раздел III 

  1. Награди

8.1. Награден фонд от Механика № 1 на играта:

- Дневни награди:

Плюшени мечета Pom-Bar. Общият брой награди е разпределен за всеки ден от периода на Играта по Механика № 1, както следва: по 9 бр. всеки ден, в продължение на 55 дни и 5 броя за последния ден, като първото теглене на наградите е о на 27.08.2024, а последното на 21.10.2024. Общ брой награди - 500 плюшени мечета.

-Седмични награди:

Комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник. Общият брой награди е разпределен за всяка седмица от периода на Играта по Механика № 1, както следва: по 8 бр. всяка седмица, в продължение на 7 седмици и 9 бр. за последната седмица на играта от 14 - 20.10.2024, като тегленето на наградите за всяка от седмиците ще се извършва в понеделника, следващ изтичането на съответната седмица от периода на Играта, като първото теглене ще е на 02.09.2024, а последното на 21.10.2024. Общ брой награди - 65 комплекта за пикник.

8.2 Награден фонд от Механика № 2 на играта:  

- Голяма награда – ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция ТА „Бохемия“ – общо 1 бр., като тегленето се извършва на 21.10.2024 г.

Общи условия за използване на ваучера:

С ваучера могат да се закупят всички туристически пакети, които предлага ТА „Бохемия“ до размера на неговата парична стойност.

• Ваучерът за подарък не може да се осребрява. Ваучерът за подарък не подлежи на връщане.

• Ваучерът е със срок на валидност 1 година от датата на неговото заплащане. След изтичане на този срок ваучерът губи своята валидност и притежателят му не може да предявява каквито и да е претенции спрямо ТА „Бохемия“ и Интерснак България ЕООД.

• Закупуването на продукти с ваучера се извършва при неговото предоставяне в офис на агенцията. ТА „Бохемия“ си запазва правото да поиска от приносителя на ваучера и фискална касова бележка, която е издадена при заплащането му.

• В случай че туристът избере продукт на по-висока стойност от стойността на ваучера, той може да доплати на място разликата.

• В случай, че туристът избере продукт на по-ниска стойност от стойността на ваучера, разликата не се възстановява. Оставащата сума може да се използва в рамките на срока на валидност;

• ТА „Бохемия“ и Интерснак България ЕООД не носят отговорност за изгубени ваучери.

8.3  Всички награди в Играта от Механика № 1 и Механика № 2 се теглят посредством електронен механизъм, на случаен принцип, в долуописания времеви период:

  • За дневни награди – теглене за Плюшено мече Pom-Bar: всеки ден, считано от деня, следващ деня на началото на периода за участие в Играта до деня, следващ края на периода за участие, а именно от 27.08.2024 г. до 21.10.2024 г. включително, като в тегленето участват всички промокодове, регистрирани до 23:59 ч.  на деня, предшестващ съответното теглене, без тези, които вече са изтеглени като печеливши;

  • За седмични награди – Комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник: теглене на наградите на 02.09; 09.09; 16.09; 23.09; 30.09; 07.10, 14.10, 21.10.2024г, като в тегленето участват всички промокодове, регистрирани до 23:59 ч.  на последния ден от седмицата, предшестваща тегленето без тези, които вече са изтеглени като печеливши;

  • За голямата награда- ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС: тегленето на наградата се извършва на 21.10.2024 г. в специално теглене пред нотариус, като в тегленето участват всички стартирания на бутона „Играй“, регистрирани от участници в Играта в периода от 26.08.2024 до 20.10.2024 г. включително, в това число и стартирания от участници, които са спечелили дневни и седмични награди;

8.4. Никоя от получените награди не може да се заменя с друга награда или с паричната й равностойност.

8.5. Показаните изображения на наградите в промоматериали и сайта са илюстративни и действителните награди могат да се различават  от изображенията в промоционалните материали и сайта.

Раздел IV 

  1. Защита на личните данни

Играта се провежда при спазване на изискванията на Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета и Закона за защита на личните данни. Организаторът, в качеството си на администратор на лични данни, поема задължението, съгласно разпоредбите на Регламент 2016/679 и на Закона за защита на личните данни, да събира, съхранява и обработва личните данни, предоставени от Участниците в Играта единствено за целите на Играта, а именно: за провеждане на Играта, включително - определяне на печелившите Участници, оповестяване на две имена на участниците на уебсайта на Играта, предоставяне на наградите, удържане и внасяне на дължими данъци по закон и изпълнение на други задължения по закон.

С участието си в Играта Участниците дават изричното си съгласие да предоставят личните си данни, включително име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, а в случаите на спечелване на награда и в зависимост от вида на спечелената награда: три имена, ЕГН/ ЛН/ЛНЧ/Служебен № от регистъра на НАП, БУЛСТАТ на физическо лице, постоянен адрес по лична карта, телефон за контакт, и адрес за получаване на наградата(наричани по-долу “Лични данни”), които да бъдат събирани и обработвани от Организатора "Интерснак България" ЕООД, ЕИК: BG130577464, с търговски адрес гр. София, п.к. 1574, р-н Слатина, ул. "Никола Тесла" № 5, ет. 4, в качеството му на администратор на лични данни, както и данните да бъдат обработвани впоследствие от Организатора, в качеството му на лице, обработващо лични данни, в случай че се наложи с цел проверяване правото на Участника да участва в Играта. Съгласието за ползване на личните данни, предоставени от Участниците, се дава за срок от 5 години или за друг период, който може да произтича от законово изискване (наричан по-долу “Срок на съгласието”) и се отнася до всички изброени по-горе категории лични данни. Участниците в Играта дават съгласие на Организатора същият да разкрива личните им данни на трети страни, когато и доколкото това е необходимо за провеждане на Играта, теглене на награда и/или получаване на награда от Играта, като предоставянето се извършва при спазване на законовите норми и правила за защита на личните данни. Личните данни могат да бъдат обработвани автоматично (ако са в електронна форма), или не-автоматично (ако са в печатна форма). Предоставянето на лични данни е изцяло доброволно. Участникът потвърждава верността и точността на предоставените лични данни и в периодите на Играта се задължава да уведомява незабавно администратора за всяка промяна в личните си данни. Участникът потвърждава, че е наясно, че има право на защита на личните данни в съответствие със Закона за защита на личните данни (както и други приложими нормативни актове), а именно – Участникът има право да оттегли съгласието си по всяко време, без да дължи заплащане за това, чрез изпращане на писмено искане на адреса на Организатора. Предприетите мерки за защита на личните данни в съответствие с изискванията Регламент 2016/679, са насочени към осигуряване правата на Участниците, чиито лични данни се обработват, а именно: Право на достъп; Право на коригиране на неточни или непълни данни; Право на изтриване (правото да бъдеш забравен), ако са приложими условията на чл. 17 от РЕГЛАМЕНТ 2016/679; Право на ограничение на обработването; Право на преносимост на данните, ако са налице условията за преносимост по чл. 20 от РЕГЛАМЕНТ 2016/679; Право на възражение, ако са налице условията на чл. 21 от РЕГЛАМЕНТ 2016/679; Право субектът на данни да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране. В случай на съмнение относно това, дали администраторът или лицето обработващо личните данни, спазва правата на Участника, Участникът има право да поиска обяснение за това от администратора или обработващия личните данни, както и да изисква извършване на необходимите коригиращи действия от страна на администратора или лицето, обработващо личните данни. Във всички случаи Участникът има право на жалба до Комисията за защита на личните данни.

Извън обхвата на даденото съгласие на субекта на данни Организаторът не разкрива лични данни на трети страни и получатели, освен ако не е налице законово основание за получаване на данните.. Организаторът не трансферира обработваните лични данни на трети страни, които не са членки на ЕС, и на международни организации. 

Раздел V

Други

  1. Участниците в Играта са длъжни да спазват настоящите официални правила на Играта. Те ще бъдат достъпни на следния линк www.game.pombar.bg за целия период на Играта.

  2. Забранени са действия от страна на участници, с които се увеличава възможността за спечелване на награда посредством използване на средства и методи, различни или противоречащи на зададените в настоящите Официални правила.

  3. Организаторът си запазва правото по всяко време да допълва или променя настоящите официални правила на Играта, като промените влизат в сила след оповестяването им на: www.game.pombar.bg.

  4. Организаторът има неотменимото право да дисквалифицира участник/участници, които са нарушили по какъвто и да било начин настоящите официални правила на Играта, както и при съмнение за злоупотреби, заобикаляне или нарушаване настоящите правила или при наличието на други обстоятелства, които налагат спиране/прекратяване на играта, като в който и да е от тези случаи не се дължи компенсация на участниците.

  5. Организаторът има неотменимото право да спре или да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това публично, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на настоящите официални правила или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците.

  6. Организаторът на Играта не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на периодите на Играта или по други подобни поводи.

  7. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи и съгласно българското законодателство.

За контакти с Организатора на Играта: 0700 18 007


Условия за участие

Правила

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ИГРА НА POM-BAR

Раздел I

Общи разпоредби

  1. Тази игра се организира от "Интерснак България" ЕООД (наричан по-долу Организатор), с търговски адрес гр. София, п.к. 1574, р-н Слатина, ул. "Никола Тесла" № 5, ет. 4

  2. Играта има две механики за участие, с различни изисквания за участие и съответно различни награди. Едната от механиките за участие е обвързана с покупка на продукт, предлаган от Организатора, а другата не е обвързана с покупка на продукт. 

  3. Период на Играта:

3.1. Периодът за участие в Играта по механика № 1, участието в която е обвързано с покупка на продукт и се участва за дневни и седмични награди (дневната награда е плюшено мече, а седмичната – комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник), е от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. или до изчерпване количествата на участващите в Играта продукти.

Изчерпването в търговската мрежа на участващите в Играта продукти преди 20.10.2024 г. не влияе на възможността потребител, който е закупил продукт преди изчерпването му, да участва в Играта в посочения период от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г.

3.2. Периодът за участие в Играта по механика № 2, участието в която не е обвързано с покупка на продукт и се участва за голямата награда (ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция,) е от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. 

  1. Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за дееспособни физически лица, навършили 18 годишна възраст, с изключение на служителите на „ИНТЕРСНАК БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, служителите на рекламните агенции, взели участие в рекламната кампания на Играта, както и членовете на семействата на всички горепосочени лица (съпрузи, деца и родители).

  2. За участие в Играта е необходимо участниците да си направят регистрация на уебсайта www.game.pombar.bg, при която регистрация се създава личен профил на участника. Със създадения личен профил участникът може да участва в двете механики на Играта, като за участието си в съответната механика на Играта следва да бъдат изпълнени и останалите условия за участие в съответната механика на Играта. За регистрацията на личен профил е нужно да бъдат предоставени електронна поща, две имена и телефонен номер на лицето. За регистрацията е необходимо участникът да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта.

  3. Участвайки в тази Игра, участниците потвърждават, че са запознати с настоящите правила на Играта, разбират, приемат и се ангажират да спазват тези правила и техните разпоредби.

Раздел II

Механизъм на Играта

  1. Играта включва две механики за участие: 

Механика №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди: дневни награди – общо 500 бр. плюшени мечета Pom-Bar и седмични награди, общо 65 броя комплекти за пикник, включващи всеки хладилна чанта и одеяло за пикник.

Механика №2 за участие в теглене за голямата награда – 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция.

7.1. МЕХАНИКА №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди.

7.1.1. За участие в тегленето за спечелване на дневни награди от Механика № 1 се изисква потребителят да си направи регистрация, като създаде свой потребителски профил на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер и дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта чрез използване на поле за отметка . Участието в Играта за спечелване на награди от Механика №1 е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.

За да участва в Играта за спечелване на награда от Механика №1, потребителят трябва да закупи поне един продукт от участващите в промоцията продукти Pom-Bar (подробно посочени по-долу) в периода от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. Всички промоционални опаковки с продукти, участващи в Играта за спечелване на награди от Механика № 1, са маркирани със стикер, указващ Играта, неразривна част от опаковката. Върху стикера присъства QR код, който служи за пряк път до уеб страницата www.game.pombar.bg, където се провежда Играта. Внимание: В зависимост от това какъв QR-бар код четец ползва съответният потребител има риск потребителят да стане обект на рекламни съобщения от трети лица и/или да бъде насочен към сайтове, с които Организаторът „Интерснак България“ ЕООД и сайтът на www.game.pombar.bg нямат нищо общо и съответно не се контролират от „Интерснак България“ ЕООД. Организаторът не носи отговорност ако потребителят достъпи сайт, различен от www.game.pombar.bg.

На гърба на промоционалните опаковки се съдържа уникален 14 цифрен код обозначен с “ПРОМОКОД:…”. За да участват в тегленията за дневни и седмични награди, участниците трябва, след вход в потребителския си профил на сайта www.game.pombar.bg, да регистрират 14-цифрения код обозначен с „ПРОМОКОД:…“. Всеки 14-цифрен код може да бъде регистриран само веднъж. Регистрираният код участва във всички тегления за дневни и седмични награди до спечелване на награда с него или до последното теглене на дневни и седмични награди от Играта, което от двете обстоятелства настъпи първо. Всеки код, изтеглен като печеливш за дневна или седмична награда, отпада от следващите тегления. С всеки код може да се спечели само една награда.

7.1.2. Продуктите Pom-Bar, които участват в промоционалната кампания (Играта по Механика № 1) са следните:


Пом Бер 50г оригинал

Пом Бер 50г сирене

Пом Бер 50г кетчуп

Пом Бер 50г сметана

Пом Бер 80г оригинал

Пом Бер 80г сирене



В промоционалната кампания участват само продукти Pom-Bar с промоционална опаковка, обозначена със стикер и съдържащи промокод. Общият брой на всички продукти с промоционални опаковки е 1,333,596

7.1.3. Получаване на награда от Механика № 1: всички спечелени награди, при изпълнение на посочените по-долу условия, ще бъдат изпратени до адрес на територията на Република България, посочен от съответния участник, спечелил награда. 

За спечелването на наградата от Механика № 1 на спечелилия участник ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от тегленето на наградите.  Участникът, спечелил наградата, следва в срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл да върне отговор на същия с данни за точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, снимка на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14-цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда и телефон за контакт.

С изпращането на снимката на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14-цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда, потребителят/участникът валидира правото си да получи спечелената награда.

Независимо от горното, при съмнение от страна на Организатора, че получена от участник снимка на печеливша опаковка от продукт е манипулирана, Организаторът има право, но не и задължение, чрез изпращане на имейл до този участник, да поиска от него да предостави лично или с куриер за сметка на Организатора оригиналната печеливша опаковка на продукта на адреса на Организатора, посочен в началото на настоящите официални правила, и едва след получаването й и установяване на идентичност на промокода от опаковката с този на получената снимка Организаторът ще изпрати наградата на спечелилия я участник. При установяване на несъответствие на промокода на получената оригинална опаковка от участника с промокода, показан на получената снимка от същия участник, респективно с изтегления печеливш код, регистриран от този участник, Организаторът дисквалифицира участника. Организаторът има право да дисквалифицира участник и без да провежда гореописаната процедура, ако участникът е нарушил по какъвто и да било начин настоящите официални правила на Играта, както и при съмнение за злоупотреби, заобикаляне или нарушаване настоящите правила или при наличието на други обстоятелства, които налагат спиране/прекратяване на играта. Дисквалифицираният участник се уведомява за дисквалифицирането му на посочения от него имейл адрес.

Спечелената награда се получава лично от спечелилия я участник или чрез упълномощен негов представител с нотариално заверено пълномощно. Предаването и приемането на спечелената награда се извършва с куриер до посочения от спечелилия участник адрес на територията на Република България. При получаването на наградата от Механика № 1 участникът следва да подпише приемо-предавателен протокол за получаване на наградата, предоставена му от куриера. При предаване на наградата куриерът изисква лична карта на получателя за идентификацията му като лице, имащо право да получи наградата, а когато лицето, имащо право да получи наградата, се представлява от пълномощник, куриерът изисква лична карта на пълномощника и представяне на копие и оригинал за сверка на нотариално заверено пълномощно, предоставящо права на пълномощника да получи наградата от името на лицето, имащо право да получи наградата. При получаване на наградата куриерът изисква от получателя да подпише приемо-предавателен протокол за получаване на наградата.

Организаторът не отговаря, ако спечелилият наградата участник е предоставил грешен или непълен електронен адрес или електронен адрес на друго лице или грешен телефонен номер и това попречи да се осъществи връзка с него. „Интерснак България“ не носи отговорност, в случай че спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. „Интерснак България“ не носи отговорност при забавяне и неспазване от страна на спечелилия участник на срока за предоставяне на необходимата информация за валидиране на правото му да получи спечелената награда и/или ако не посочи адрес за получаване на наградата на територията на Република България, като в случай на неспазване на срока или неизпълнение на условията за валидиране получаването на наградата или непредоставяне на адрес за доставка на наградата, спечелилият участник губи правото си да получи спечелената награда.

Организаторът не отговаря, ако участникът е предоставил грешен или неточен адрес за получаване на наградата и наградата не може да му бъде доставена. Спечелилият участник губи правото си да получи наградата, ако не изпълни условията за получаването й и/или ако не се намира на адреса, посочен от него за получаване на наградата при посещението на представител на куриерската фирма за доставка и не се яви в срок от 14 /четиринадесет/ дни в офиса на куриерската фирма да получи наградата си. В случай че спечелилият дневна или седмична награда участник загуби правото си да получи спечелена награда, Организаторът има право да извърши ново теглене за съответната награда в някой от оставащите дни за теглене на дневни награди, ако такива дни все още предстоят, при което се тегли нов печеливш и наградата се предоставя на него при условията за получаване на наградата, така както са описани по-горе.

Спечелилите награда участници се обявяват и на уебсайта www.chio.bg, като се посочват две имена и дата на изтегляне. С участието си в Играта всеки участник дава съгласието си при спечелване на награда да бъдат обявени двете му имена на уебсайта www.game.pombar.bg.



7.2. МЕХАНИКА №2 за участие в теглене за голяма награда. Участието в Играта по Механика № 2 не е обвързано с покупка на продукт.

7.2.1. За участие в тегленето за спечелване на голяма награда от Механика № 2, а именно 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция, се изисква потребителят да си направи регистрация на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер и дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта чрез използване на поле за отметка.

За да участва в тегленето за спечелване на голямата награда от Механика № 2, потребителят, който вече се е регистрирал на сайта www.game.pombar.bg и е влязъл в профила си, трябва успешно да стартира бутона „Играй“ на сайта www.game.pombar.bg, като по този начин участва в Играта по Механика № 2 за спечелването на голямата награда. При всяко успешно стартиране, потребителят бива уведомен, че опитът му е успешен, чрез служебно съобщение на сайта. От профила си на сайта, който всеки участник създава индивидуално и по свое желание, участникът може да  следи  хронологията на успешно стартиране на бутона „Играй“. Всеки участник ( с профил) има право само по 1 път на ден (за 24 часа от 00:00 часа до 23:59 часа на съответния ден от периода за участие в Играта по Механика № 2) да стартира бутона „Играй“ на сайта в Играта по механика № 2, като при повторен опит в рамките на деня, системата няма да му позволи бутона „Играй“ да бъде стартиран повторно. Всяко следващо (след първото) успешно стартиране на бутона „Играй“ увеличава шансовете на участника за спечелване на голямата награда, защото при тегленето на съответната награда всеки участник участва с броя стартирания на бутона „Играй“на уебсайта.

С всяко стартиране на бутона „Играй“ участникът участва в тегленето на голямата награда, като участва с броя стартирания на бутона „Играй“, направени от участника по време на целия период на кампанията. Голямата награда се печели от един участник.

7.2.2. На 21.10.2024 г. ще бъде изтеглена голямата награда – 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция, като подробните характеристики на наградата са описани в точка 8.2. При тегленето на голямата награда ще бъдат изтеглени и 3 (трима) резервни участници.

7.2.3. За спечелването на наградата от Механика № 2 спечелилият я участник ще бъде уведомен с телефонно обаждане на посочения от него телефонен номер и ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от тегленето за съответната награда. В имейла, с който участникът се уведомява за спечелване на голямата награда, Организаторът изпраща като прикачен файл и формуляр на декларация за получаване на наградата, като участникът спечелил наградата следва в срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл да върне отговор на същия с данни за точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, както и като прикачен файл към отговора да изпрати декларацията за получаване на наградата с попълнени данни за неговите три имена, ЕГН/ЛН/ЛНЧ/Служебен № от регистъра на НАП, БУЛСТАТ на физическо лице, постоянен адрес по лична карта и телефон за контакт (без подпис на декларацията), която декларация ще му бъде предоставена за подпис при получаване на наградата.

7.2.6. Наградите по Механика № 2 са облагаеми с окончателен данък по ЗДДФЛ. С приемането на награда от Играта по Механика № 2 получателят й се счита запознат с чл. 65, ал. 7 от ЗДДФЛ и другите приложими разпоредби на ЗДДФЛ относно данъчното облагане на сумата на придобитите награди от физически лица. Организаторът ще декларира сумите на спечелените награди пред НАП за съответния период, като ще заплати дължимия данък за своя сметка от името на спечелилия наградата участник като данъчно задължено лице. Спечелената награда се получава лично от спечелилия я участник или чрез упълномощен негов представител с нотариално заверено пълномощно. Предаването и приемането на голямата награда се извършва с куриер до посочения от спечелилия участник адрес на територията на Република България. При получаването на наградата от Механика № 2 получателят на наградата следва да подпише декларацията за получаване на наградата, предоставена му от куриера, която е предварително попълнена и изпратена от спечелилия я участник, съгласно условията по-горе. При предаване на наградата куриерът изисква лична карта на получателя за идентификацията му като лице, имащо право да получи наградата, а когато лицето, имащо право да получи наградата, се представлява от пълномощник, куриерът изисква лична карта на пълномощника и представяне на копие и оригинал за сверка на нотариално заверено пълномощно, предоставящо права на пълномощника да получи наградата и да подпише горната декларация от името на лицето, имащо право да получи наградата. При получаване на наградата куриерът изисква от получателя да подпише декларацията за получаване на наградата. Организаторът не отговаря, ако спечелилият наградата участник е предоставил грешен или непълен електронен адрес или електронен адрес на друго лице или грешен телефонен номер и това попречи да се осъществи връзка с него. „Интерснак България“ не носи отговорност, в случай че спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. „Интерснак България“ не носи отговорност при забавяне и неспазване от страна на спечелилия участник на срока за предоставяне на необходимата информация за адрес за получаване на наградата на територията на Република България и попълнена декларация за получаване на наградата, като в случай на неспазване на срока или неизпълнение на посочените условия спечелилият участник губи правото си да получи спечелената награда. Организаторът не отговаря, ако участникът е предоставил грешен или неточен адрес за получаване на наградата и наградата не може да му бъде доставена. Спечелилият участник губи правото си да получи наградата, ако не изпълни условията за получаването й и/или ако не се намира на адреса, посочен от него за получаване на наградата при посещението на представител на куриерската фирма за доставка и не се яви в срок от 14 /четиринадесет/ дни в офиса на куриерската фирма да получи наградата си. 

В случай че спечелилият голямата награда участник загуби правото си да получи спечелената награда, то тогава наградата се предоставя на съответния изтеглен резервен участник (по поредност на изтегляне) при условията за получаване на наградата, така както са посочени по-горе. 

Спечелилите награда участници се обявяват и на уебсайта www.game.pombar.bg, като се посочват две имена и дата на изтегляне. С участието си в Играта всеки участник дава съгласието си при спечелване на награда да бъдат обявени двете му имена на уебсайта www.game.pombar.bg.

Раздел III 

  1. Награди

8.1. Награден фонд от Механика № 1 на играта:

- Дневни награди:

Плюшени мечета Pom-Bar. Общият брой награди е разпределен за всеки ден от периода на Играта по Механика № 1, както следва: по 9 бр. всеки ден, в продължение на 55 дни и 5 броя за последния ден, като първото теглене на наградите е о на 27.08.2024, а последното на 21.10.2024. Общ брой награди - 500 плюшени мечета.

-Седмични награди:

Комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник. Общият брой награди е разпределен за всяка седмица от периода на Играта по Механика № 1, както следва: по 8 бр. всяка седмица, в продължение на 7 седмици и 9 бр. за последната седмица на играта от 14 - 20.10.2024, като тегленето на наградите за всяка от седмиците ще се извършва в понеделника, следващ изтичането на съответната седмица от периода на Играта, като първото теглене ще е на 02.09.2024, а последното на 21.10.2024. Общ брой награди - 65 комплекта за пикник.

8.2 Награден фонд от Механика № 2 на играта:  

- Голяма награда – ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция ТА „Бохемия“ – общо 1 бр., като тегленето се извършва на 21.10.2024 г.

Общи условия за използване на ваучера:

С ваучера могат да се закупят всички туристически пакети, които предлага ТА „Бохемия“ до размера на неговата парична стойност.

• Ваучерът за подарък не може да се осребрява. Ваучерът за подарък не подлежи на връщане.

• Ваучерът е със срок на валидност 1 година от датата на неговото заплащане. След изтичане на този срок ваучерът губи своята валидност и притежателят му не може да предявява каквито и да е претенции спрямо ТА „Бохемия“ и Интерснак България ЕООД.

• Закупуването на продукти с ваучера се извършва при неговото предоставяне в офис на агенцията. ТА „Бохемия“ си запазва правото да поиска от приносителя на ваучера и фискална касова бележка, която е издадена при заплащането му.

• В случай че туристът избере продукт на по-висока стойност от стойността на ваучера, той може да доплати на място разликата.

• В случай, че туристът избере продукт на по-ниска стойност от стойността на ваучера, разликата не се възстановява. Оставащата сума може да се използва в рамките на срока на валидност;

• ТА „Бохемия“ и Интерснак България ЕООД не носят отговорност за изгубени ваучери.

8.3  Всички награди в Играта от Механика № 1 и Механика № 2 се теглят посредством електронен механизъм, на случаен принцип, в долуописания времеви период:

  • За дневни награди – теглене за Плюшено мече Pom-Bar: всеки ден, считано от деня, следващ деня на началото на периода за участие в Играта до деня, следващ края на периода за участие, а именно от 27.08.2024 г. до 21.10.2024 г. включително, като в тегленето участват всички промокодове, регистрирани до 23:59 ч.  на деня, предшестващ съответното теглене, без тези, които вече са изтеглени като печеливши;

  • За седмични награди – Комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник: теглене на наградите на 02.09; 09.09; 16.09; 23.09; 30.09; 07.10, 14.10, 21.10.2024г, като в тегленето участват всички промокодове, регистрирани до 23:59 ч.  на последния ден от седмицата, предшестваща тегленето без тези, които вече са изтеглени като печеливши;

  • За голямата награда- ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС: тегленето на наградата се извършва на 21.10.2024 г. в специално теглене пред нотариус, като в тегленето участват всички стартирания на бутона „Играй“, регистрирани от участници в Играта в периода от 26.08.2024 до 20.10.2024 г. включително, в това число и стартирания от участници, които са спечелили дневни и седмични награди;

8.4. Никоя от получените награди не може да се заменя с друга награда или с паричната й равностойност.

8.5. Показаните изображения на наградите в промоматериали и сайта са илюстративни и действителните награди могат да се различават  от изображенията в промоционалните материали и сайта.

Раздел IV 

  1. Защита на личните данни

Играта се провежда при спазване на изискванията на Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета и Закона за защита на личните данни. Организаторът, в качеството си на администратор на лични данни, поема задължението, съгласно разпоредбите на Регламент 2016/679 и на Закона за защита на личните данни, да събира, съхранява и обработва личните данни, предоставени от Участниците в Играта единствено за целите на Играта, а именно: за провеждане на Играта, включително - определяне на печелившите Участници, оповестяване на две имена на участниците на уебсайта на Играта, предоставяне на наградите, удържане и внасяне на дължими данъци по закон и изпълнение на други задължения по закон.

С участието си в Играта Участниците дават изричното си съгласие да предоставят личните си данни, включително име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, а в случаите на спечелване на награда и в зависимост от вида на спечелената награда: три имена, ЕГН/ ЛН/ЛНЧ/Служебен № от регистъра на НАП, БУЛСТАТ на физическо лице, постоянен адрес по лична карта, телефон за контакт, и адрес за получаване на наградата(наричани по-долу “Лични данни”), които да бъдат събирани и обработвани от Организатора "Интерснак България" ЕООД, ЕИК: BG130577464, с търговски адрес гр. София, п.к. 1574, р-н Слатина, ул. "Никола Тесла" № 5, ет. 4, в качеството му на администратор на лични данни, както и данните да бъдат обработвани впоследствие от Организатора, в качеството му на лице, обработващо лични данни, в случай че се наложи с цел проверяване правото на Участника да участва в Играта. Съгласието за ползване на личните данни, предоставени от Участниците, се дава за срок от 5 години или за друг период, който може да произтича от законово изискване (наричан по-долу “Срок на съгласието”) и се отнася до всички изброени по-горе категории лични данни. Участниците в Играта дават съгласие на Организатора същият да разкрива личните им данни на трети страни, когато и доколкото това е необходимо за провеждане на Играта, теглене на награда и/или получаване на награда от Играта, като предоставянето се извършва при спазване на законовите норми и правила за защита на личните данни. Личните данни могат да бъдат обработвани автоматично (ако са в електронна форма), или не-автоматично (ако са в печатна форма). Предоставянето на лични данни е изцяло доброволно. Участникът потвърждава верността и точността на предоставените лични данни и в периодите на Играта се задължава да уведомява незабавно администратора за всяка промяна в личните си данни. Участникът потвърждава, че е наясно, че има право на защита на личните данни в съответствие със Закона за защита на личните данни (както и други приложими нормативни актове), а именно – Участникът има право да оттегли съгласието си по всяко време, без да дължи заплащане за това, чрез изпращане на писмено искане на адреса на Организатора. Предприетите мерки за защита на личните данни в съответствие с изискванията Регламент 2016/679, са насочени към осигуряване правата на Участниците, чиито лични данни се обработват, а именно: Право на достъп; Право на коригиране на неточни или непълни данни; Право на изтриване (правото да бъдеш забравен), ако са приложими условията на чл. 17 от РЕГЛАМЕНТ 2016/679; Право на ограничение на обработването; Право на преносимост на данните, ако са налице условията за преносимост по чл. 20 от РЕГЛАМЕНТ 2016/679; Право на възражение, ако са налице условията на чл. 21 от РЕГЛАМЕНТ 2016/679; Право субектът на данни да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране. В случай на съмнение относно това, дали администраторът или лицето обработващо личните данни, спазва правата на Участника, Участникът има право да поиска обяснение за това от администратора или обработващия личните данни, както и да изисква извършване на необходимите коригиращи действия от страна на администратора или лицето, обработващо личните данни. Във всички случаи Участникът има право на жалба до Комисията за защита на личните данни.

Извън обхвата на даденото съгласие на субекта на данни Организаторът не разкрива лични данни на трети страни и получатели, освен ако не е налице законово основание за получаване на данните.. Организаторът не трансферира обработваните лични данни на трети страни, които не са членки на ЕС, и на международни организации. 

Раздел V

Други

  1. Участниците в Играта са длъжни да спазват настоящите официални правила на Играта. Те ще бъдат достъпни на следния линк www.game.pombar.bg за целия период на Играта.

  2. Забранени са действия от страна на участници, с които се увеличава възможността за спечелване на награда посредством използване на средства и методи, различни или противоречащи на зададените в настоящите Официални правила.

  3. Организаторът си запазва правото по всяко време да допълва или променя настоящите официални правила на Играта, като промените влизат в сила след оповестяването им на: www.game.pombar.bg.

  4. Организаторът има неотменимото право да дисквалифицира участник/участници, които са нарушили по какъвто и да било начин настоящите официални правила на Играта, както и при съмнение за злоупотреби, заобикаляне или нарушаване настоящите правила или при наличието на други обстоятелства, които налагат спиране/прекратяване на играта, като в който и да е от тези случаи не се дължи компенсация на участниците.

  5. Организаторът има неотменимото право да спре или да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това публично, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на настоящите официални правила или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците.

  6. Организаторът на Играта не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на периодите на Играта или по други подобни поводи.

  7. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи и съгласно българското законодателство.

За контакти с Организатора на Играта: 0700 18 007



Краен срок за участие: 20 Октомври 2024

Подобни игри





Участвай

Коментирай


Публикувай