Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели 7-дневна почивка за двама на топли минерални извори


Спечели 7-дневна почивка за двама на топли минерални извори

Споделете Вашия опит – какво се промени за Вас с участието Ви в мисия „ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ“.

Чувствате ли се по-уверени? Срещате ли се с повече хора? Преоткрихте ли разходките в планината и в парка? Движението дава ли Ви повече сила и енергия да се справяте с ежедневните си трудови ангажименти?

Изпратете ни Вашата кратка история и тя ще бъде публикувана на сайта на „ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ“. Няма нищо по-стимулиращо от положителния опит на другите. Не се страхувайте да споделите Вашия!

Една от Вашите вдъхновяващи истории ще спечели голямата награда чрез теглене на жребий на 10.05.2017 г. В жребия ще участват само писма, получени до 09.05.2017 г. включително. Ние ще разпространим печелившата история в печатните и електронни медии. Така тя ще стигне до много българи и ще ги стимулира да увеличат своята физическа активност. Защото дори изминаването на 500 метра на ден пеш за период от само няколко месеца, се отразява положително на редица функции на човешкото тяло. Но за ходене са нужни здрави стави, а техен верен помощник е Флекс Код Премиум - предпочитаният от лекари и пациенти хондропротектор.


Условия за участие

Как да се включите:

  • Изпълнявайте стриктно програмата за повече движение, която лично сте си поставили.
  • Приемайте Флекс Код Премиум през целия период в подкрепа на това Ви начинание.
  • Бъдете упорити и след 3 месеца ни опишете в кратък текст дали има промяна във функционалността на ставите Ви, а следователно и в ежедневието Ви. Физическата активност подобри ли общото Ви състояние? Споделете с нас как се чувствате.
  • Към кратката си история прикачете и трите календара, чрез които се вижда промяната във възможностите Ви. Така автоматично ще участвате и в томболата за безплатните промопакети Флекс Код Премиум.
  • В тегленията за голямата награда ще участват само писма, в които към кратката история са приложени и попълнени три оригинални календара за отразяване на физическата активност.
  • Писмата изпратете в централния офис на Хербамедика, на адрес София, п.к. 1618, ж.к. Бъкстон, ул. „Иван Сусанин“ №45,, вх. Б, ет. 3
  • В томболата ще участват всички писма, получени до 09.05.2017 г. включително.
  • Изпращачът се съгласява организаторът на мисия „ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ“ – фирма Хербамедика ЕООД, да публикува историята му в печатни и електронни медии, заедно с двете му имена и града от адреса на писмото.


Краен срок за участие: 09 Май 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай

#1 написа:
на 08.04.2017 г. 22:36

С голямо желание се включвам в томболата! Пожелавам си късмет!