Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели ваучери по 90лв. 50лв. 30лв. за магазини SportVision


Спечели ваучери по 90лв. 50лв. 30лв. за магазини SportVision

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

НА КАМПАНИЯТА „MOMENT ЛЕПНАТ ЗА СПОРТА

 

В периода от 15.03.2024 до 30.06.2024 г:

Закупи продукт/и с марка Moment, независимо от стойността им и регистрирай касовата бележка на www.promomoment.bg и участвай за ваучер на стойност 30лв., 50 лв. или 90 лв от верига магазини Sport Vision.

 

Как да участвам?

  1. Купи продукт/и с марка MOMENT независимо от стойността им и запази касовите бележки.
  2. Регистрирай касовите бележки, като въведеш номер и качиш снимка на касовата бележка на www.promomoment.bg
  3. При регистриране на касови бележки може да спечелиш ваучер на стойност 30лв., 50 лв. или 90 лв. за верига магазини Sport Vision, който може да бъде използван в техните физически или онлайн магазини.

 

Всеки участник в случай, че спечели награда се задължава да пази касовите бележки до края на кампанията и да ги предостави при нужда в оригинал за валидация на представител агенцията. След удостоверяването, че оригиналната касовата бележка е валидна и са спазени всички условия за предоставяне на награда, същата ще бъде върната на спечелилия участник.

Участниците могат да се включат в кампанията с регистриране на касови бележки, издадени след направена покупка във физически магазин или електронен магазин. Участниците могат да се включат в кампанията и с регистриране на фактури в оригинал или копие. Всички точки в Официалните правила на кампанията, в които се споменава касова бележка, важат и за участие с фактури.

Участието в играта е обвързано с покупка.

 

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОРИ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията „Moment Лепнат за спорта” се организира и провежда от „Хенкел България“ ЕООД и Биспоук България ЕООД (заедно наричани „Организатори” и поотделно съответно ХЕНКЕЛ и АГЕНЦИЯТА).

 

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Кампанията, наричани за краткост “ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА”.

2.2. Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Кампанията на интернет страницата  www.promomoment.bg.

2.3. Организаторите на Кампанията си запазват правото да допълват и/или променят Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване на интернет страницата www.promomoment.bg.

 

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА КАМПАНИЯ

Кампанията „Moment Лепнат за спорта” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Moment и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

 

ЧАСТ 4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА

4.1. Кампанията стартира на 15 март и продължава до 30 юни 2024 г. включително.

4.2. Организаторите на Кампанията имат право да променят сроковете й в изключителни случаи, ако важни причини налагат това, като известяват за това на интернет страницата www.promomoment.bg.

 

ЧАСТ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

5.1. Кампанията е валидна за всички лица, спазили условията за участие в играта.

5.2. В кампанията нямат право да участват служителите на Организаторите, всички обслужващи агенции, всички магазини, в които се продават продукти с марка Moment, както и членовете на техните семейства.

5.3. В случай, че Организаторите открият или установят нередовен участник по реда на 5.1 и 5.2., то те имат право, по своя преценка, да не го допуснат до участие или да анулират получената от него/нея награда, за което се съставя констативен протокол на комисия от представители на Организатора и Агенцията.

 

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:

Наградите по кампанията са:

  • 200 броя електронен ваучер за 30лв.с ДДС от верига магазини Sport Vision ;

 

  • 40 броя електронен ваучер за 50 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision ;

 

  • 20 броя електронен ваучер за 90 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision .

 

Ваучерът може да се използва, както във физическите магазини, така и в онлайн магазина на Sport Vision /www.sportvision.bg/magazin/ и важи за стоки на редовна или промоционална цена. При покупка може да се прилага само един електронен ваучер.

 

Получаването на наградата се извърша единствено на предоставения email адрес при регистрацията.  Електронният ваучер се предоставя под формата уникален код, получен на предоставения електронен (имейл) адрес от Участника.

 

 

 

ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

7.1. Участващи продукти в играта са всички продукти с марка Moment, независимо от тяхната стойност.

 

7.2. Участващ обект е всеки търговски обект на територията на Република България, в които можете да намерите продукти Moment и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

 

7.3. Участието в кампанията се осъществява след покупка/и на продукти с марка Moment независимо от стойността им и попълване на информация на интернет страницата www.promomoment.bg.

 

Номер на касовия бон от покупка на продукт с марка Moment  трябва да бъдат предоставени при участие.

 

Един касов бон може да бъде регистриран само един път и чрез само един електронен (имейл) адрес, независимо от броя на закупените продукти Moment.

 

Всеки потребител може да участва с неограничен брой регистрации на касови бележки, в случай че всеки отделен касов бон не е регистриран до момента и отговаря на тези Официалните правила на Промоцията.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо участниците и други подобни злоупотреби, в това число създаване и сторниране на касови бележки от служители в търговски обекти, използване на „дупликати“ или „копие“ на касови бележки. 

 

Всеки участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора и наградата няма да се предоставя.

Нарушение включва и действия за:

а) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността;

б) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила.

в) използването на Касова бележка „Дубликат“ или „Копие“, или други терминологии, касаещи дупликирането на касовата бележка.

Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

 

7.4. Механизъм за участие на уебстраница www.promomoment.bg:

 

7.4.1. Закупи продукт/и с марка Moment, независимо от стойността им от Участващ обект (посочен в 7.2. по-горе), на територията на България, в периода на Промоцията, посочен в част 4.1 по-горе, с касова бележка, издадена съобразно българското законодателство от Участващ обект.;

 

7.4.2. Регистрирай касова бележка по т. 7.4.1 с покупката си на адрес www.promomoment.bg със следните данни:

 

  • електронен (имейл) адрес и телефон (незадължителен), на който Партньорът и/или Организаторът да се свърже с участника; Тези данни ще бъдат използвани за цели, както следва: за участие в Промоцията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в Промоцията и предоставяне на информацията на Партньора. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД;
  • Снимка на уникална, нерегистрирана до момента в Промоцията касова бележка, от която да са видни датата и номера ѝ (датата на покупката на Участващи продукти следва да е в периода на Промоцията) и че отговаря на условията по т.7.4.1.;
  • В случай, че на касовата бележка не е изрично упомената марката Moment на закупения продукт, то на снимката на касовия бон трябва да присъства и самият продукт.
  • Номер на касовата бележка, чиято снимка е регистрирана съгласно посоченото по-горе;
  1. Участникът следва да извърши регистрацията, по описаните в т.7.4.2 критерии. След успешно въвеждане на данните, потребителят ще получи възможност да „изтрие“ виртуална скреч карта и да разбере веднага дали печели една от описаните в част 6 награди. В случай, че потребителят печели награда, неговата регистрация ще премине процес на верификация: потвърждаване на валидността на касовата бележка и спазването на условията за регистрация, посочени в т.7.3.1 по-горе. След успешно валидиране на регистрацията, представител на Промоцията ще се свърже с печелившите по имейл и ще предостави съответния електронен ваучер.

 

7.5. Участието в кампанията се осъществява единствено онлайн на www.promomoment.bg.

 

7.6. Всеки регистриран e-mail адрес има право да спечели до 3 броя награди.

 

7.7. Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

 

7.8. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

7.9. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

7.10. Невъзможност за свързване

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона и e-mail в рамките на 7 дневен срок, наградите се разпределят между резервни печеливши. Всеки може да провери дали е сред печелившите на e -mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

 

ЧАСТ 8 . ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ

Не се допуска размяна на награда срещу пари и/или паричен еквивалент.

 

ЧАСТ 9 . ОТГОВОРНОСТ

10.1. Организаторите на кампанията не носят отговорност при допускане на печатна грешка.

10.2. Организаторите на кампанията не отговарят за погрешно заявена информация от участниците по тази кампания.

10.3. Всички претенции за награди, предявени след определения краен срок по Част 8.1., се считат за невалидни.

 

Може да зададете въпроси, свързани с кампанията по e-mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

 

ЧАСТ 10. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  1. Администратори и обработващи лични данни:

За целите на участието в Играта, изпращането на наградите на печелившите участници и деклариране на наградите ХЕНКЕЛ действа като администратор, а АГЕНЦИЯТА като обработващ посочените лични данни.

Търговските обекти, от които се закупуват продуктите Moment, не събират и не обработват лични данни на участниците в играта.

  1. Видове лични данни, основания, цели и срокове на обработване:

2.1. За целите на участието в играта се събират и обработват следните данни на участниците: имейл, телефон (незадължителен).

Основанието за обработване е легитимния интерес и даденото съгласие на Участника, съгласно чл. 6, т. 1, буква а от ОРЗД, който, приемайки условията на играта, се съгласява с обработването на посочените лични данни.

2.2. Срокове на съхранение: два месеца след изпращане на всички награди и получаването им от печелившите участници.

  • Технически и организационни мерки за защита на личните данни

Личните данни ще бъдат предоставени от АГЕНЦИЯТА на ХЕНКЕЛ в заключен с парола Excel файл чрез e-mail. Паролата ще бъде изпратена на ХЕНКЕЛ в отделен e-mail.

    2.4 Лични данни на печелившите Участници, събирани и обработвани във връзка с деклариране на наградите на стойност над 100 лева (в случай, че един участник спечели повече от една награда и техният кумулативен сбор надвишава 100лв.): три имена, ЕГН и телефонен номер.

  • Личните данни ще бъдат събирани от АГЕНЦИЯТА, както е описано в част 10, т. 1.
  • Срокове на съхранение: три месеца след подаване на годишната данъчната декларация с цел отразяване на грешки.
  • Основание за обработването на посочените лични данни е законово задължение във връзка с деклариране на предоставената на печелившия участник награда, съгласно чл. 6, т. 1, буква в от ОРЗД във връзка с чл. 73 от Закон за данъците върху доходите на физическите лица.
  • Получатели/категории получатели на данните

Личните данни, необходими за деклариране на предоставената награда ще бъдат предоставени на Национална агенция за приходите.

  • Срок на обработване: 11 (единадесет) години, считано от датата на подаване на данъчната декларация, съгласно задължението за съхранение на документи за данъчно-осигурителен контрол по чл. 38, ал. 1, т. 3 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс.
  1. Вашите права, като субект на данни

Съгласно Общия Регламент за Защита на Данните  Участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20), като да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.

Всеки Участник има гарантирано право на достъп, корекция, изтриване, ограничаване обработването или на преносимост на данните съгласно  Регламента за защита на личните данни, на адрес: Хенкел България ЕООД, гр. София, ж. к.  Младост 4, Бизнес Парк София, сгр. 2, ет. 4, както и на телефон 02/806-39-23 или по електронна поща на адрес [email protected].

Допълнителна информация за политиката на „Хенкел България“ ЕООД за защита на личните данни при използване на страницата всичките й функционалности, може да откриете на посочения линк www.promomoment.bg или на www.moment.bg.

Даденото съгласие за обработване на личните данни, необходими за участието в играта, може да бъде оттеглено по всяко време съгласно чл. 7, ал. 3 от ОРЗД във връзка с чл. 17 от ОРЗД. В такъв случай, Участникът губи правото на участие в играта.

При въпроси относно обработката на личните данни или в случай че Участник желае да подаде сигнал или оплакване и/или да предяви своите права, може да го направи писмено на посочените данни за контакт на Администратора на лични данни или писмено, включително по имейл на длъжностното лице по защита на личните данни.

В допълнение Участниците имат право на жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или електронно по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги. Повече информация може да намерите на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.


Условия за участие

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

НА КАМПАНИЯТА „MOMENT ЛЕПНАТ ЗА СПОРТА

 

В периода от 15.03.2024 до 30.06.2024 г:

Закупи продукт/и с марка Moment, независимо от стойността им и регистрирай касовата бележка на www.promomoment.bg и участвай за ваучер на стойност 30лв., 50 лв. или 90 лв от верига магазини Sport Vision.

 

Как да участвам?

  1. Купи продукт/и с марка MOMENT независимо от стойността им и запази касовите бележки.
  2. Регистрирай касовите бележки, като въведеш номер и качиш снимка на касовата бележка на www.promomoment.bg
  3. При регистриране на касови бележки може да спечелиш ваучер на стойност 30лв., 50 лв. или 90 лв. за верига магазини Sport Vision, който може да бъде използван в техните физически или онлайн магазини.

 

Всеки участник в случай, че спечели награда се задължава да пази касовите бележки до края на кампанията и да ги предостави при нужда в оригинал за валидация на представител агенцията. След удостоверяването, че оригиналната касовата бележка е валидна и са спазени всички условия за предоставяне на награда, същата ще бъде върната на спечелилия участник.

Участниците могат да се включат в кампанията с регистриране на касови бележки, издадени след направена покупка във физически магазин или електронен магазин. Участниците могат да се включат в кампанията и с регистриране на фактури в оригинал или копие. Всички точки в Официалните правила на кампанията, в които се споменава касова бележка, важат и за участие с фактури.

Участието в играта е обвързано с покупка.

 

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОРИ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията „Moment Лепнат за спорта” се организира и провежда от „Хенкел България“ ЕООД и Биспоук България ЕООД (заедно наричани „Организатори” и поотделно съответно ХЕНКЕЛ и АГЕНЦИЯТА).

 

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Кампанията, наричани за краткост “ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА”.

2.2. Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Кампанията на интернет страницата  www.promomoment.bg.

2.3. Организаторите на Кампанията си запазват правото да допълват и/или променят Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване на интернет страницата www.promomoment.bg.

 

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА КАМПАНИЯ

Кампанията „Moment Лепнат за спорта” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Moment и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

 

ЧАСТ 4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА

4.1. Кампанията стартира на 15 март и продължава до 30 юни 2024 г. включително.

4.2. Организаторите на Кампанията имат право да променят сроковете й в изключителни случаи, ако важни причини налагат това, като известяват за това на интернет страницата www.promomoment.bg.

 

ЧАСТ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

5.1. Кампанията е валидна за всички лица, спазили условията за участие в играта.

5.2. В кампанията нямат право да участват служителите на Организаторите, всички обслужващи агенции, всички магазини, в които се продават продукти с марка Moment, както и членовете на техните семейства.

5.3. В случай, че Организаторите открият или установят нередовен участник по реда на 5.1 и 5.2., то те имат право, по своя преценка, да не го допуснат до участие или да анулират получената от него/нея награда, за което се съставя констативен протокол на комисия от представители на Организатора и Агенцията.

 

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:

Наградите по кампанията са:

  • 200 броя електронен ваучер за 30лв.с ДДС от верига магазини Sport Vision ;

 

  • 40 броя електронен ваучер за 50 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision ;

 

  • 20 броя електронен ваучер за 90 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision .

 

Ваучерът може да се използва, както във физическите магазини, така и в онлайн магазина на Sport Vision /www.sportvision.bg/magazin/ и важи за стоки на редовна или промоционална цена. При покупка може да се прилага само един електронен ваучер.

 

Получаването на наградата се извърша единствено на предоставения email адрес при регистрацията.  Електронният ваучер се предоставя под формата уникален код, получен на предоставения електронен (имейл) адрес от Участника.

 

 

 

ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

7.1. Участващи продукти в играта са всички продукти с марка Moment, независимо от тяхната стойност.

 

7.2. Участващ обект е всеки търговски обект на територията на Република България, в които можете да намерите продукти Moment и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

 

7.3. Участието в кампанията се осъществява след покупка/и на продукти с марка Moment независимо от стойността им и попълване на информация на интернет страницата www.promomoment.bg.

 

Номер на касовия бон от покупка на продукт с марка Moment  трябва да бъдат предоставени при участие.

 

Един касов бон може да бъде регистриран само един път и чрез само един електронен (имейл) адрес, независимо от броя на закупените продукти Moment.

 

Всеки потребител може да участва с неограничен брой регистрации на касови бележки, в случай че всеки отделен касов бон не е регистриран до момента и отговаря на тези Официалните правила на Промоцията.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо участниците и други подобни злоупотреби, в това число създаване и сторниране на касови бележки от служители в търговски обекти, използване на „дупликати“ или „копие“ на касови бележки. 

 

Всеки участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора и наградата няма да се предоставя.

Нарушение включва и действия за:

а) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността;

б) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила.

в) използването на Касова бележка „Дубликат“ или „Копие“, или други терминологии, касаещи дупликирането на касовата бележка.

Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

 

7.4. Механизъм за участие на уебстраница www.promomoment.bg:

 

7.4.1. Закупи продукт/и с марка Moment, независимо от стойността им от Участващ обект (посочен в 7.2. по-горе), на територията на България, в периода на Промоцията, посочен в част 4.1 по-горе, с касова бележка, издадена съобразно българското законодателство от Участващ обект.;

 

7.4.2. Регистрирай касова бележка по т. 7.4.1 с покупката си на адрес www.promomoment.bg със следните данни:

 

  • електронен (имейл) адрес и телефон (незадължителен), на който Партньорът и/или Организаторът да се свърже с участника; Тези данни ще бъдат използвани за цели, както следва: за участие в Промоцията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в Промоцията и предоставяне на информацията на Партньора. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД;
  • Снимка на уникална, нерегистрирана до момента в Промоцията касова бележка, от която да са видни датата и номера ѝ (датата на покупката на Участващи продукти следва да е в периода на Промоцията) и че отговаря на условията по т.7.4.1.;
  • В случай, че на касовата бележка не е изрично упомената марката Moment на закупения продукт, то на снимката на касовия бон трябва да присъства и самият продукт.
  • Номер на касовата бележка, чиято снимка е регистрирана съгласно посоченото по-горе;
  1. Участникът следва да извърши регистрацията, по описаните в т.7.4.2 критерии. След успешно въвеждане на данните, потребителят ще получи възможност да „изтрие“ виртуална скреч карта и да разбере веднага дали печели една от описаните в част 6 награди. В случай, че потребителят печели награда, неговата регистрация ще премине процес на верификация: потвърждаване на валидността на касовата бележка и спазването на условията за регистрация, посочени в т.7.3.1 по-горе. След успешно валидиране на регистрацията, представител на Промоцията ще се свърже с печелившите по имейл и ще предостави съответния електронен ваучер.

 

7.5. Участието в кампанията се осъществява единствено онлайн на www.promomoment.bg.

 

7.6. Всеки регистриран e-mail адрес има право да спечели до 3 броя награди.

 

7.7. Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

 

7.8. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

7.9. В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

7.10. Невъзможност за свързване

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона и e-mail в рамките на 7 дневен срок, наградите се разпределят между резервни печеливши. Всеки може да провери дали е сред печелившите на e -mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

 

ЧАСТ 8 . ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ

Не се допуска размяна на награда срещу пари и/или паричен еквивалент.

 

ЧАСТ 9 . ОТГОВОРНОСТ

10.1. Организаторите на кампанията не носят отговорност при допускане на печатна грешка.

10.2. Организаторите на кампанията не отговарят за погрешно заявена информация от участниците по тази кампания.

10.3. Всички претенции за награди, предявени след определения краен срок по Част 8.1., се считат за невалидни.

 

Може да зададете въпроси, свързани с кампанията по e-mail: [email protected], или на телефон: +359 889 75 33 22

 

ЧАСТ 10. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  1. Администратори и обработващи лични данни:

За целите на участието в Играта, изпращането на наградите на печелившите участници и деклариране на наградите ХЕНКЕЛ действа като администратор, а АГЕНЦИЯТА като обработващ посочените лични данни.

Търговските обекти, от които се закупуват продуктите Moment, не събират и не обработват лични данни на участниците в играта.

  1. Видове лични данни, основания, цели и срокове на обработване:

2.1. За целите на участието в играта се събират и обработват следните данни на участниците: имейл, телефон (незадължителен).

Основанието за обработване е легитимния интерес и даденото съгласие на Участника, съгласно чл. 6, т. 1, буква а от ОРЗД, който, приемайки условията на играта, се съгласява с обработването на посочените лични данни.

2.2. Срокове на съхранение: два месеца след изпращане на всички награди и получаването им от печелившите участници.

  • Технически и организационни мерки за защита на личните данни

Личните данни ще бъдат предоставени от АГЕНЦИЯТА на ХЕНКЕЛ в заключен с парола Excel файл чрез e-mail. Паролата ще бъде изпратена на ХЕНКЕЛ в отделен e-mail.

    2.4 Лични данни на печелившите Участници, събирани и обработвани във връзка с деклариране на наградите на стойност над 100 лева (в случай, че един участник спечели повече от една награда и техният кумулативен сбор надвишава 100лв.): три имена, ЕГН и телефонен номер.

  • Личните данни ще бъдат събирани от АГЕНЦИЯТА, както е описано в част 10, т. 1.
  • Срокове на съхранение: три месеца след подаване на годишната данъчната декларация с цел отразяване на грешки.
  • Основание за обработването на посочените лични данни е законово задължение във връзка с деклариране на предоставената на печелившия участник награда, съгласно чл. 6, т. 1, буква в от ОРЗД във връзка с чл. 73 от Закон за данъците върху доходите на физическите лица.
  • Получатели/категории получатели на данните

Личните данни, необходими за деклариране на предоставената награда ще бъдат предоставени на Национална агенция за приходите.

  • Срок на обработване: 11 (единадесет) години, считано от датата на подаване на данъчната декларация, съгласно задължението за съхранение на документи за данъчно-осигурителен контрол по чл. 38, ал. 1, т. 3 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс.
  1. Вашите права, като субект на данни

Съгласно Общия Регламент за Защита на Данните  Участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20), като да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.

Всеки Участник има гарантирано право на достъп, корекция, изтриване, ограничаване обработването или на преносимост на данните съгласно  Регламента за защита на личните данни, на адрес: Хенкел България ЕООД, гр. София, ж. к.  Младост 4, Бизнес Парк София, сгр. 2, ет. 4, както и на телефон 02/806-39-23 или по електронна поща на адрес [email protected].

Допълнителна информация за политиката на „Хенкел България“ ЕООД за защита на личните данни при използване на страницата всичките й функционалности, може да откриете на посочения линк www.promomoment.bg или на www.moment.bg.

Даденото съгласие за обработване на личните данни, необходими за участието в играта, може да бъде оттеглено по всяко време съгласно чл. 7, ал. 3 от ОРЗД във връзка с чл. 17 от ОРЗД. В такъв случай, Участникът губи правото на участие в играта.

При въпроси относно обработката на личните данни или в случай че Участник желае да подаде сигнал или оплакване и/или да предяви своите права, може да го направи писмено на посочените данни за контакт на Администратора на лични данни или писмено, включително по имейл на длъжностното лице по защита на личните данни.

В допълнение Участниците имат право на жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или електронно по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги. Повече информация може да намерите на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.



Краен срок за участие: 30 Април 2024

Подобни игри





Участвай

Коментирай


Публикувай