Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Спечели тениска, ваканция-мечта или екскурзия в Coca Cola summer house


Спечели тениска, ваканция-мечта или екскурзия в Coca Cola summer house

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

1.1 Промоцията „СПЕЧЕЛИ ВАКАНЦИЯ-МЕЧТА С 500 МЛ - 2017“, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД,  София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на сайтaи на сайта за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатна линия).

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта  и на сайта

2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

2.5. Базата данни и онлайн сайтът на Промоцията ще са поддържани и управлявани от рекламна агенция Амекси ООД (наричана по-нататък „Агенцията“).

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

3.1. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

4.2. Участниците в Промоцията трябва да бъдат на възраст: 13 навършени години или по-големи, за да вземат участие в играта. Регистрации за участие на Участници под тази възраст и закупени от тях билети за участие в томболите, съгласно правилата на MySPARX ще се считат за невалидни. В случай че участник, който е спечелил награда, по време на която и да е част на Промоцията, е на възраст под 13 години, неговото/ нейното участие ще бъде счетено за невалидно и наградата няма да ѝ/му бъде присъдена.

За да участва за награда „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“, потребителят трябва да е на възраст между 14 и 22 години. Потребители на възраст над 22 години, както и такива на възраст под 14 години, не се допускат до участие в томбола за тази награда и не могат да имат претенции за получаване на такава награда.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 12.06.2017 г. и продължава до 20.08.2017 г. или до изчерпване на количествата промоционален продукт, което от двете събития настъпи по-рано.

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ОПАКОВКИ

6.1. „Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Бяла Праскова-Тропик, Fanta Madness и Sprite в опаковки от 500 ml с промоционални етикети с различни дестинации и промоционални черни капачки.


Условия за участие

АСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

7.1.1. Награди от томболи в MySPARX, доставяни с куриер до посочен от печелившите адрес:

 1. Тениска в бял и червен цвят – 3200 бр. - първи награден фонд; с единична стойност 5.70лв.
 2. Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации по избор, описани в таблицата по-долу. Наградата включва самолетни билети за двама отиване и връщане, 2 нощувки със закуски за двама, курортна такса и застраховка за двама (пълно описание на наградата в секция 9, общо 96 бр.) - втори награден фонд; единична стойност 2150лв. Дестинациите са:

ПАРИЖ

БАРСЕЛОНА

ЛОНДОН

ОСЛО

СТОКХОЛМ

ФРАНКФУРТ

МЮНХЕН

ПРАГА

ВИЕНА

ФЛОРЕНЦИЯ

БУДАПЕЩА

ЛИСАБОН

КРИТ

КОПЕНХАГЕН

ВЕНЕЦИЯ

АТИНА

 

 1. „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“ – пакет за двама с включени самолетни билети за двама отиване и връщане, настаняване, изхранване и анимация в специална Coca-Cola Summer House на о-в Крит (пълно описание на наградата в секция 9) – 8 бр. - трети награден фонд с единична стойност 2150лв. Посещението на къщата се провежда от 7ми до 10ти август 2017.

 

7.1.2. Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДА

8.1.  Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката ще откриете уникален код за MySPARX  който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия брой регистрирани кодове, съгласно правилата на играта MySPARX, публикувани наожете да вземете участие в една от томболите за изброените в част 7.1.1. награди. Точният брой кодове, необходими за закупуване на билет за всяка от томболите за наградите, е описан в т. 8.2.2.

8.2.  Детайли за използване на кодовете под капачките и участие в теглене на томбола:

8.2.1. Регистрация: за да участва в едно от тегленията на томболата, участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX според Условията за ползване, налични тук:https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg. Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил. Регистрация е безплатна и изисква следното:

 • Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
  • Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.
  • Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX.
  • При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX:, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX:

8.2.2. За да бъде допуснат за участие в едно от тегленията на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие и да регистрира изисквания от платформата MySPARX минимум от кодове за съответната награда. След успешна регистрация на изисквания брой кодове, според описаното по-долу, участникът закупува билет за онлайн томбола за съответната награда. В случая с играта за награда „Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House)“ участникът трябва да посочи възрастта си и след това може да продължи към закупуване на билет за участие в томбола за тази награда САМО ако е на възраст между 14 и 22 години. Самоличността на участника се удостоверява посредством данните, посочени в профила му в MySPARX. За да вземе участие в някое от тегленията в рамките на периодите, описани в т. 5.2, участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:

 1. Минимум 2 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на награда от първи награден фонд – Тениска в бял и червен цвят – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) за периодa на Промоцията;
 2. Минимум 20 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на награда от втори награден фонд – Екскурзия за двама до 1 от 16 дестинации – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) за периода на Промоцията;
 3. Минимум 20 кода за билет за участие в тегленето на жребий за спечелване на награда от трети награден фонд – Лятна къща за тийнейджъри (Coca-Cola Summer House) – фигурира като „Специална награда“ в MySPARX (www.mysparx.bg) до 23:59 часа на 2-ри юли 2017 г. (включително);

8.2.3.  Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Например, лице, което е купило 2 билета с 4 регистрирани кода, има по-голяма вероятност да спечели Тениска от лице, което е купило 1 билет с 2 регистрирани кода. Същият принцип е приложим за всички наградни фондове. Всеки регистриран код е уникален и може да бъде използван само веднъж, като с него се играе само за съответното теглене. Един Участник може да спечели не повече от една награда на теглене. Един Участник не може да спечели награда от един награден фонд повече от веднъж по време на Промоцията.

8.2.4. Билети, закупени за томбола за един вид награда с регистрирани кодове, не може да бъдат прехвърляни към друга награда, съответно за друго теглене.

Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки на 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta и Sprite, които не се обозначени с промоционален етикет и не участват в настоящата Промоция, може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за текущите награди в MySPARX (представени в секция „Награди“ без изрично описание „Специални награди“), освен това с тях може да се участва и в настоящата Промоция и за предоставяните в нея награди.Краен срок за участие: 20 Август 2017

Подобни игри

Участвай

Коментирай


Публикувай