Скъпи приятели, започваме подготовката за празненствата по повод 20-годишния юбилей на сайта "Гответе с мен"! Загряваме с игра! Ще подарим този страхотен кухненски робот на един от вас, избран с жребий! За да участвате, трябва само да споделите любимата си рецепта от сайта "Гответе с мен" на стената ни (под този пост) и да опишете с няколко думи ка...
Скъпи приятели, започваме подготовката за празненствата по повод 20-годишния юбилей на сайта "Гответе с мен"! Загряваме с игра! Ще подарим този страхотен кухненски робот на един от вас, избран с жребий! За да участвате, трябва само да споделите любимата си рецепта от сайта "Гответе с мен" на стената ни (под този пост) и да опишете с няколко думи какво ви харесва в нея. Краен срок - 20 юли 2019 г. Успех!
Условия за участие
Скъпи приятели, започваме подготовката за празненствата по повод 20-годишния юбилей на сайта "Гответе с мен"! Загряваме с игра! Ще подарим този страхотен кухненски робот на един от вас, избран с жребий! За да участвате, трябва само да споделите любимата си рецепта от сайта "Гответе с мен" на стената ни (под този пост) и да опишете с няколко думи какво ви харесва в нея. Краен срок - 20 юли 2019 г. Успех!
Краен срок за участие: 20 Юли 2019
Победители
Към момента победителите не са известни.
Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.
Коментирай
Една от любимите ми рецепти е агнешка чорба по селски. Изключително вкусна, ароматна, както я правеше баба едно време. Благодаря за рецептата. http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpabet_list=А&id=7170&name=Agneshka-chorba-po-selski
Кюфтета от тиквички -3 тиквички 1яйце сол .вкусно и ниско калорично
Еклери Еклери 3.4 от общо 7 гласа Продукти: 150 г брашно 125 г краве масло 4 яйца 3 к. л. захар 1 к. л. сол 250 мл вода Приготвяне: • За рецептата "Еклери" водата, захарта, солта и маслото (75 г) се слагат на слаб огън да заври. • Постепенно се добавя пресятото брашно. • Бърка се енергично до пълно отлепяне от стените на съда. • Използвам дървена лъжица. • Сваля се от огъня и се оставя да се охлади. • След това се прибавят едно по едно яйцата при непрекъснато бъркане до получаване на хомогенна смес. • От тази смес за рецептата "Еклери" с помощта на чаена лъжичка се оформят еклерчета. • Нареждат се в тава,покрита с хартия за печене. • Загрява се фурната на 200 и се слагат да се пекат. • По време не се отваря,за да не спаднат. • След като са готови фурната се изключва. • Тавата с еклерите се оставя още малко вътре. • Пълнят се с крем. КРЕМ ЗА ЕКЛЕРИ : 500 мл прясно мляко 1 ч. ч. захар 6-7 с. л.брашно 2 ванилии • Млякото се слага да заври, подслажда се и се добавя брашното, размито с вода. • Бърка се до получаване на гладък крем. • Добавя се 50 г краве масло. • Охлажда се и се пълнят еклерите, които предварително сме разрязали наполовина. • Отгоре се напръсква шоколад по желание. / http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/recepti-deserti/ekleri/recipe_5186.php?name=Ekleri / Обожавам еклери, винаги са сполучливи за десерт
Кюфтета от тиквички,тази рецепта най -много ми харесва защото е сезона на тиквичките,стават бързо кюфтенцата и лесно.
https://www.facebook.com/369160303208412/posts/1246570708800696/?app=fbl
Рибни кюфтета с булгур/уникални/ 100 г булгур 2 консерви риба тон 1 яйце 2-3 с.л. нишесте копър сол, индйско орехче галета олио Приготвяне: 1. Булгурът се накисва за половин час в хладка вода. После се изплаква, сварява се. 2. Рибата-тон се отцежда от соса й се смесва със сварения и охладен булгур. 3. Прибавя се сол, подправки, яйцето, нишестето също. Омесват се добре. 4. От сместа с консистенция на кайма се оформят топчета с големи на орех, овалват се в галета и пържат, като се внимава да са равномерно от всички страни изпържени. 5. Възможно е заради сухотата на рибката и кюфтенцата да се получат по-сухички, затова е добре да им се прибави сосче - по избор/вкус.
Фъстъчен сладолед! Мек, вкусен и нестандартен!
Мисля че този уред е страхотен и ще ни бъде от полза за семейството!
Мечтая си за такъв робот
Робота е страхотен.
Участвам
Strahotni nagradi klsmet na vsicki ucasnici