Искате ли да получавате най-актуалната информация за игри, томболи и конкурси на пощата?
Затвори [x]
x
x
x
Тук наградите са фотоапарати Fujifilm и 200 тениски с лимитиран дизайн играйте и спечелете!


Тук наградите са фотоапарати Fujifilm и 200 тениски с лимитиран дизайн играйте и спечелете!

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Промоционалната игра „Напиши послание в духа на Загорка Ретро и спечели награди“ („Играта“) се организира и провежда от „ЗАГОРКА” АД, ЕИК 123025273, с адрес: гр. Стара Загора, ул. „Хан Аспарух“ №41, наричано по-долу „Организатор“ и се провежда чрез агенция ДЕНТСУ БЪЛГАРИЯ ООД, ЕИК 201736904, със седалище и адрес на управление: София, пл.Света Неделя 16, наричано по-долу „Оператор“. Организаторът възлага дейностите по организиране и осъществяване на играта на Оператора, както и осигурява наградите, които са обявени.

2. Играта се провежда на интернет страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg, впериода от 28.08.2024 г. до 24.00 часа на 22.09.2024 г. включително.

3. Настоящите официални правила на Играта („Правилата“) са изготвени и публично оповестени към датата на започване на Играта и са свободно достъпни на страницата на интернет страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg през целия период на провеждане на Играта в съответствие с изискванията на приложимото българско законодателство.

4. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на страницата на Организатора

5. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно лице, навършило 18 години, което има постоянен адрес на територията на Република България. В Играта нямат право да участват служители на Организатора и на Оператора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

6. С извършването на което и да е от действията за участие в Играта, участниците декларират, че приемат настоящите Правила и отговарят на условията за участие.

7. Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време по своя преценка, обявявайки това навсякъде, където правилата са били публикувани, включително в случай че настъпят сериозни злоупотреби от страна на участниците, при системно нарушаване на правилата на играта или при форсмажорни обстоятелства, както и ако на друго основание прецени, че това е необходимо. При прекратяване на играта Организаторът не дължи каквито и да е компенсации и/или неустойки на участниците, както и на всякакви други трети лица.

II. НАГРАДИ

8. Участието в Играта е индивидуално и НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА на продукти от портфолиото на Организатора.

9. Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са общо 200 бр. тениски с лимитиран дизайн, 4 бр. фотоапарата FUJIFILM INSTAX MINI 90 BLACK

10. По желание на участниците, изпратените послания могат да бъдат включени в рекламната кампания на Загорка Ретро от Организатора като бъдат изложени на 10 бр. билборда, разположени в различни градове в Република България.

III. ОРГАНИЗАЦИОННИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА И НАЧИН НА УЧАСТИЕ.

11. МЕХАНИКА 1 – УЧАСТИЕ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА НАГРАДИ 200 БР. ТЕНИСКИ С ЛИМИТИРАН ДИЗАЙН/ 4 БР. ФОТОАПАРАТА Всеки, който желае да участва за спечелване на награди 200 бр. тениски с лимитиран дизайн/ 4 бр. фотоапарата и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

11.1. Да посети страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg и да напише авторско послание в духа на Загорка Ретро, вдъхновение, за който потребителите могат да черпят от Instagram или Facebook профила на Загорка.

11.2. Да попълни на предвидените в регистрационната форма на Интернет страницата www.retro.zagorka.bg данни за контакт - адрес на електронна поща (имейл адрес), град, телефонен номер и две имена.

11.3. Да потвърди, че е запознат с Правилата, Политиката за обработване на лични данни, както и да потвърди, че има навършени 18 години.

11.4. Да потвърди, че попълненото от него послание e създадено от него (и единствено от него) и представлява оригинално авторско произведение.

12. МЕХАНИКА 2 – УЧАСТИЕ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ НА ЗАГОРКА РЕТРО С БИЛБОРД – Всеки участник, изпълнил условията по т. 11.1-11.4 вкл. може, по свое желание, да се включи в избора на 10-те най-добри послания, които да бъдат включени в рекламната кампания на Загорка Ретро. За валидно участие за включване в рекламната кампания на Загорка Ретро, участникът трябва:

12.1. Да изпълни стъпки 11.1-11.4;

12.2. Да потвърди желанието си за участие в тази механика, както и че е запознат с и приема условията, при които това може да се осъществи.

13. Всеки участник има право да регистрира до 20 на брой послания всяка календарна седмица в периода на провеждане на Играта.

14. Изисквания към публикуваното от участниците съдържание

14.1. Въведените послания (текстове), които участниците попълват в страницата www.retro.zagorka.bg, не трябва да съдържат:

  • • Регистрирани търговски марки
  • • Имена на известни личности
  • • Обиди
  • • Език, призоваващ към насилие;
  • • Думи, жестове или символи, които насаждат омраза или са дискриминационни по отношение на раса, етнически произход, религия, пол, увреждане, сексуална ориентация или политически убеждения;
  • • Сексуално съдържание;
  • • Атаки срещу определени групи или коментари със заплахи и тормоз;
  • • Конфиденциална информация или търговски тайни;
14.2. Участниците носят пълна отговорност, че целеното използване на въведените текстове не нарушава авторски права или други права на интелектуална собственост.

14.3. Организаторът си запазва правото по своя преценка да дисквалифицира от участие участник, публикувал съдържание, противоречащо на т. 14.1. и 14.2.

 

IV. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ НА НАГРАДИ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

15. Печелившите ще бъдат теглени периодично, както следва – в дните, 02.09.2024г., 09.09.2024г., 16.09.2024г. и 23.09.2024 ще бъдат теглени по 51 (петдесет) печеливши заедно с 5 (петима) резервни участници – четирима за тениска и един за фотоапарат, изпълнили условията на играта. 50 участника ще спечелят теникса с лимитиран дизайн. 1 участник ще спечели фотоапарат за моменти снимки.

15.1 На 27.09.2024 г. ще бъдат обявени и най-добрите 10 послания, които ОРГАНИЗАТОРЪТ ще включи в рекламната кампания на Загорка Ретро като билборд реклама за период от 2 седмици в града, който авторът на посланието е оставил при регистрацията си. Авторите на печелившите послания ще бъдат уведомени за дизайна и локацията на билборда, носещ тяхното послание на посочения от тях имейл.

16. Печелившите участници на тениските и фотоапаратите се определят на случаен принцип измежду всички успешно извършили регистрацията си участници чрез използване на компютърна конфигурация. Тегленето ще се извърши от представители на Организатора и Оператора. Спечелилите участници от всяко теглене ще бъдат публикувани на Интернет страницата www.retro.zagorka.bg.

17. Печелившите участници ще бъдат посочени чрез своите инициали и телефонен номер, използван за регистрация, със скрити последни 3 цифри.

17.1. Участниците, спечелили фотоапарат ще бъдат помолени да предоставят и три имена и ЕГН с цел изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация „Загорка“ АД поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС. При отказ да бъдат предоставени тези лични данни, Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

18. Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от Оператора за правото да получи наградата си чрез изпращане на електронно съобщение на вписания в регистрационната форма на участника имейл адрес.

19.1 В срок от 10 (десет) работни дни от датата на изпращане на съобщението на имейла, посочен от печелившия в регистрационната му форма, той следва да се свърже с Оператора, като му предостави трите си имена, телефонен номер на лицето, което ще приеме наградата, и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата.

19.2. Ако в този срок печелившият участник не изпрати посочените свои лични данни, той губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на първия от резервните печеливш. Ако и първият резервен печеливш не посочи данните си в срок от 10 (десет) работни дни от датата на изпращане на съобщението на имейла, посочен от участника в регистрационната му форма, той също губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на втория резервен печеливш при съответно приложение на настоящите Правила и така се процедира до изчерпване на всички осем резервни печеливши. В случай че и осмият резервен не изпрати в срок личните си данни, не удостовери самоличността си при получаване на наградата или откаже да я получи, наградата не се връчва.

20. Никой печеливш (редовен или резервен) не може да получи повече от една тениска с лимитиран дизайн, фотоапарат или билборд с написаното от автора послание.

21. Наградата не може да бъде заменяна срещу друга или срещу нейната парична равностойност. Не се допуска прехвърлянето на права върху награда върху друго лице преди получаването ѝ.

22. Наградите брандирана тениска и фотоапарат ще бъдат предадени на печелившия участник чрез доставяне на посочения от него адрес, чрез куриер за сметка на Организатора. Доставката ще се направи в рамките на 45 (четиридесет и пет) дни след получаване на коректна информация за печелившия участник. Ако пратката не бъде получена от печелившия участник в рамките на 20 (двадесет) дни от датата на изпращането ѝ, се приема, че участникът се е отказал от наградата и тя се предоставя на резервен печеливш по реда на чл.19.2 от настоящите Правила.

V. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТ НА ОРГАНИЗАТОРА И НА ОПЕРАТОРА

23. Организаторът и Операторът си запазват правото по всяко време и на всеки етап от провеждането на играта, при съмнение за опит за злоупотреба с правото на участие в играта или при съмнение за извършване от страна на конкретен участник на противоправни или недобросъвестни действия, да го изключи от участие в играта. В този случай Организаторът или Операторът може да запази данните, въведени от изключения участник за период от 3 (три) месеца, с цел ангажиране на отговорността на участника.

24. В случаите по чл.23 от тези правила, Организаторът и Операторът имат право, чрез модератор на страницата, незабавно и без предизвестие да спират или ограничават участието на всеки участник, който по негова преценка, действа недобросъвестно. Това право може да се упражнява и посредством спиране и ограничаване достъпа на участника до страницата www.retro.zagorka.bg и др. подобни мерки.

25. Организаторът и Операторът не гарантират, че участието в играта ще бъде непрекъсваемо, навременно, сигурно и свободно от грешки, доколкото това е извън техните възможности, контрол и воля. Организаторът и Операторът не носят отговорност за загуба на съхранявана информация, системни сривове или поява на технически проблеми, свързани с участието в играта. Организаторът и Операторът не носят отговорност за качеството на електронната комуникация, чрез която участниците осъществяват участието си в играта. Организаторът и Операторът не носят отговорност за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи ползването на страницата www.retro.zagorka.bg, вследствие на експлоатиране на съответното техническо оборудване на участника.

26. Организаторът и Операторът не носят отговорност за използването от страна на някой от участниците на чужд имейл адрес, както и за използването от страна на участник на чужди лични данни.

27. Организаторът и Операторът не носят отговорност за вида, характера и съдържанието на текстовете, качени от участниците в играта на страницата www.retro.zagorka.bg.

VI. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

28.1. С включването си в Играта участниците дават изричното си съгласие личните им данни, доброволно предоставени във връзка с участието им в Играта и за целите на получаване на награда, да бъдат обработвани от Организатора съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета за следните цели:

  • • валидно участие в Играта;
  • • осигуряване на нормалното получаване на спечелените награди, включително чрез трети лица, ангажирани с доставката им;
  • • изпълнение на изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица, посочени в т.17;
  • • уреждане на правата за използване на публикуваните рекламни послания


28.2. Всеки участник има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите по т.26.1., както и право на достъп, право на коригиране или изключване на неговите лични данни от базата данни на Организатора, като изпрати писмено искане на адрес – гр. София, Малинова долина, ул. Донка Ушлинова №2, Garitage park, сграда 3, ет.1.

28.3. Отказът да се предоставят или обработват необходимите лични данни ще доведе до невъзможност за получаване на спечелената награда.

28.4. Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на настоящата Играта или в случаите, в които това е предвидено със закон.

28.5. С регистрирането за участие в Играта и доброволно предоставяне на данни за целите на получаване на награда, участниците дават съгласие Организаторът да обработва и съхранява данните им в сроковете, предвидени в т.28.6.

28.6. Личните данни на участниците се съхраняват дотолкова, доколкото това е необходимо според продължителността на Играта, определянето на спечелилите участници, предоставяне на наградите. Срокът на съхранение няма да надвишава общия давностен срок по българското законодателство (5 години след приключване на Играта), освен ако не се изисква друго от приложимото законодателство. След изтичане на приложимите срокове за съхранение данните се унищожават.

VII. РАЗНИ

29. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато спорът се отнася за решаване пред компетентния български съд със седалище в град София.

30. Настоящите правила са публикувани на www.retro.zagorka.bg и влизат в сила, считано от 15.08.2024 г. При въпроси може да се свържете с нас на нашата потребителска линия 0800 11 330 безплатно за всички оператори, през всеки работен ден от 9:00 ч. до 18:00 ч.

Условия за участие

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Промоционалната игра „Напиши послание в духа на Загорка Ретро и спечели награди“ („Играта“) се организира и провежда от „ЗАГОРКА” АД, ЕИК 123025273, с адрес: гр. Стара Загора, ул. „Хан Аспарух“ №41, наричано по-долу „Организатор“ и се провежда чрез агенция ДЕНТСУ БЪЛГАРИЯ ООД, ЕИК 201736904, със седалище и адрес на управление: София, пл.Света Неделя 16, наричано по-долу „Оператор“. Организаторът възлага дейностите по организиране и осъществяване на играта на Оператора, както и осигурява наградите, които са обявени.

2. Играта се провежда на интернет страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg, впериода от 28.08.2024 г. до 24.00 часа на 22.09.2024 г. включително.

3. Настоящите официални правила на Играта („Правилата“) са изготвени и публично оповестени към датата на започване на Играта и са свободно достъпни на страницата на интернет страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg през целия период на провеждане на Играта в съответствие с изискванията на приложимото българско законодателство.

4. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на страницата на Организатора

5. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно лице, навършило 18 години, което има постоянен адрес на територията на Република България. В Играта нямат право да участват служители на Организатора и на Оператора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

6. С извършването на което и да е от действията за участие в Играта, участниците декларират, че приемат настоящите Правила и отговарят на условията за участие.

7. Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време по своя преценка, обявявайки това навсякъде, където правилата са били публикувани, включително в случай че настъпят сериозни злоупотреби от страна на участниците, при системно нарушаване на правилата на играта или при форсмажорни обстоятелства, както и ако на друго основание прецени, че това е необходимо. При прекратяване на играта Организаторът не дължи каквито и да е компенсации и/или неустойки на участниците, както и на всякакви други трети лица.

II. НАГРАДИ

8. Участието в Играта е индивидуално и НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА на продукти от портфолиото на Организатора.

9. Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са общо 200 бр. тениски с лимитиран дизайн, 4 бр. фотоапарата FUJIFILM INSTAX MINI 90 BLACK

10. По желание на участниците, изпратените послания могат да бъдат включени в рекламната кампания на Загорка Ретро от Организатора като бъдат изложени на 10 бр. билборда, разположени в различни градове в Република България.

III. ОРГАНИЗАЦИОННИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА И НАЧИН НА УЧАСТИЕ.

11. МЕХАНИКА 1 – УЧАСТИЕ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА НАГРАДИ 200 БР. ТЕНИСКИ С ЛИМИТИРАН ДИЗАЙН/ 4 БР. ФОТОАПАРАТА Всеки, който желае да участва за спечелване на награди 200 бр. тениски с лимитиран дизайн/ 4 бр. фотоапарата и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

11.1. Да посети страницата на Организатора - www.retro.zagorka.bg и да напише авторско послание в духа на Загорка Ретро, вдъхновение, за който потребителите могат да черпят от Instagram или Facebook профила на Загорка.

11.2. Да попълни на предвидените в регистрационната форма на Интернет страницата www.retro.zagorka.bg данни за контакт - адрес на електронна поща (имейл адрес), град, телефонен номер и две имена.

11.3. Да потвърди, че е запознат с Правилата, Политиката за обработване на лични данни, както и да потвърди, че има навършени 18 години.

11.4. Да потвърди, че попълненото от него послание e създадено от него (и единствено от него) и представлява оригинално авторско произведение.

12. МЕХАНИКА 2 – УЧАСТИЕ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ НА ЗАГОРКА РЕТРО С БИЛБОРД – Всеки участник, изпълнил условията по т. 11.1-11.4 вкл. може, по свое желание, да се включи в избора на 10-те най-добри послания, които да бъдат включени в рекламната кампания на Загорка Ретро. За валидно участие за включване в рекламната кампания на Загорка Ретро, участникът трябва:

12.1. Да изпълни стъпки 11.1-11.4;

12.2. Да потвърди желанието си за участие в тази механика, както и че е запознат с и приема условията, при които това може да се осъществи.

13. Всеки участник има право да регистрира до 20 на брой послания всяка календарна седмица в периода на провеждане на Играта.

14. Изисквания към публикуваното от участниците съдържание

14.1. Въведените послания (текстове), които участниците попълват в страницата www.retro.zagorka.bg, не трябва да съдържат:

  • • Регистрирани търговски марки
  • • Имена на известни личности
  • • Обиди
  • • Език, призоваващ към насилие;
  • • Думи, жестове или символи, които насаждат омраза или са дискриминационни по отношение на раса, етнически произход, религия, пол, увреждане, сексуална ориентация или политически убеждения;
  • • Сексуално съдържание;
  • • Атаки срещу определени групи или коментари със заплахи и тормоз;
  • • Конфиденциална информация или търговски тайни;
14.2. Участниците носят пълна отговорност, че целеното използване на въведените текстове не нарушава авторски права или други права на интелектуална собственост.

14.3. Организаторът си запазва правото по своя преценка да дисквалифицира от участие участник, публикувал съдържание, противоречащо на т. 14.1. и 14.2.

 

IV. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ НА НАГРАДИ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

15. Печелившите ще бъдат теглени периодично, както следва – в дните, 02.09.2024г., 09.09.2024г., 16.09.2024г. и 23.09.2024 ще бъдат теглени по 51 (петдесет) печеливши заедно с 5 (петима) резервни участници – четирима за тениска и един за фотоапарат, изпълнили условията на играта. 50 участника ще спечелят теникса с лимитиран дизайн. 1 участник ще спечели фотоапарат за моменти снимки.

15.1 На 27.09.2024 г. ще бъдат обявени и най-добрите 10 послания, които ОРГАНИЗАТОРЪТ ще включи в рекламната кампания на Загорка Ретро като билборд реклама за период от 2 седмици в града, който авторът на посланието е оставил при регистрацията си. Авторите на печелившите послания ще бъдат уведомени за дизайна и локацията на билборда, носещ тяхното послание на посочения от тях имейл.

16. Печелившите участници на тениските и фотоапаратите се определят на случаен принцип измежду всички успешно извършили регистрацията си участници чрез използване на компютърна конфигурация. Тегленето ще се извърши от представители на Организатора и Оператора. Спечелилите участници от всяко теглене ще бъдат публикувани на Интернет страницата www.retro.zagorka.bg.

17. Печелившите участници ще бъдат посочени чрез своите инициали и телефонен номер, използван за регистрация, със скрити последни 3 цифри.

17.1. Участниците, спечелили фотоапарат ще бъдат помолени да предоставят и три имена и ЕГН с цел изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация „Загорка“ АД поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС. При отказ да бъдат предоставени тези лични данни, Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

18. Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от Оператора за правото да получи наградата си чрез изпращане на електронно съобщение на вписания в регистрационната форма на участника имейл адрес.

19.1 В срок от 10 (десет) работни дни от датата на изпращане на съобщението на имейла, посочен от печелившия в регистрационната му форма, той следва да се свърже с Оператора, като му предостави трите си имена, телефонен номер на лицето, което ще приеме наградата, и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата.

19.2. Ако в този срок печелившият участник не изпрати посочените свои лични данни, той губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на първия от резервните печеливш. Ако и първият резервен печеливш не посочи данните си в срок от 10 (десет) работни дни от датата на изпращане на съобщението на имейла, посочен от участника в регистрационната му форма, той също губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на втория резервен печеливш при съответно приложение на настоящите Правила и така се процедира до изчерпване на всички осем резервни печеливши. В случай че и осмият резервен не изпрати в срок личните си данни, не удостовери самоличността си при получаване на наградата или откаже да я получи, наградата не се връчва.

20. Никой печеливш (редовен или резервен) не може да получи повече от една тениска с лимитиран дизайн, фотоапарат или билборд с написаното от автора послание.

21. Наградата не може да бъде заменяна срещу друга или срещу нейната парична равностойност. Не се допуска прехвърлянето на права върху награда върху друго лице преди получаването ѝ.

22. Наградите брандирана тениска и фотоапарат ще бъдат предадени на печелившия участник чрез доставяне на посочения от него адрес, чрез куриер за сметка на Организатора. Доставката ще се направи в рамките на 45 (четиридесет и пет) дни след получаване на коректна информация за печелившия участник. Ако пратката не бъде получена от печелившия участник в рамките на 20 (двадесет) дни от датата на изпращането ѝ, се приема, че участникът се е отказал от наградата и тя се предоставя на резервен печеливш по реда на чл.19.2 от настоящите Правила.

V. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТ НА ОРГАНИЗАТОРА И НА ОПЕРАТОРА

23. Организаторът и Операторът си запазват правото по всяко време и на всеки етап от провеждането на играта, при съмнение за опит за злоупотреба с правото на участие в играта или при съмнение за извършване от страна на конкретен участник на противоправни или недобросъвестни действия, да го изключи от участие в играта. В този случай Организаторът или Операторът може да запази данните, въведени от изключения участник за период от 3 (три) месеца, с цел ангажиране на отговорността на участника.

24. В случаите по чл.23 от тези правила, Организаторът и Операторът имат право, чрез модератор на страницата, незабавно и без предизвестие да спират или ограничават участието на всеки участник, който по негова преценка, действа недобросъвестно. Това право може да се упражнява и посредством спиране и ограничаване достъпа на участника до страницата www.retro.zagorka.bg и др. подобни мерки.

25. Организаторът и Операторът не гарантират, че участието в играта ще бъде непрекъсваемо, навременно, сигурно и свободно от грешки, доколкото това е извън техните възможности, контрол и воля. Организаторът и Операторът не носят отговорност за загуба на съхранявана информация, системни сривове или поява на технически проблеми, свързани с участието в играта. Организаторът и Операторът не носят отговорност за качеството на електронната комуникация, чрез която участниците осъществяват участието си в играта. Организаторът и Операторът не носят отговорност за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи ползването на страницата www.retro.zagorka.bg, вследствие на експлоатиране на съответното техническо оборудване на участника.

26. Организаторът и Операторът не носят отговорност за използването от страна на някой от участниците на чужд имейл адрес, както и за използването от страна на участник на чужди лични данни.

27. Организаторът и Операторът не носят отговорност за вида, характера и съдържанието на текстовете, качени от участниците в играта на страницата www.retro.zagorka.bg.

VI. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

28.1. С включването си в Играта участниците дават изричното си съгласие личните им данни, доброволно предоставени във връзка с участието им в Играта и за целите на получаване на награда, да бъдат обработвани от Организатора съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета за следните цели:

  • • валидно участие в Играта;
  • • осигуряване на нормалното получаване на спечелените награди, включително чрез трети лица, ангажирани с доставката им;
  • • изпълнение на изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица, посочени в т.17;
  • • уреждане на правата за използване на публикуваните рекламни послания


28.2. Всеки участник има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите по т.26.1., както и право на достъп, право на коригиране или изключване на неговите лични данни от базата данни на Организатора, като изпрати писмено искане на адрес – гр. София, Малинова долина, ул. Донка Ушлинова №2, Garitage park, сграда 3, ет.1.

28.3. Отказът да се предоставят или обработват необходимите лични данни ще доведе до невъзможност за получаване на спечелената награда.

28.4. Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на настоящата Играта или в случаите, в които това е предвидено със закон.

28.5. С регистрирането за участие в Играта и доброволно предоставяне на данни за целите на получаване на награда, участниците дават съгласие Организаторът да обработва и съхранява данните им в сроковете, предвидени в т.28.6.

28.6. Личните данни на участниците се съхраняват дотолкова, доколкото това е необходимо според продължителността на Играта, определянето на спечелилите участници, предоставяне на наградите. Срокът на съхранение няма да надвишава общия давностен срок по българското законодателство (5 години след приключване на Играта), освен ако не се изисква друго от приложимото законодателство. След изтичане на приложимите срокове за съхранение данните се унищожават.

VII. РАЗНИ

29. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато спорът се отнася за решаване пред компетентния български съд със седалище в град София.

30. Настоящите правила са публикувани на www.retro.zagorka.bg и влизат в сила, считано от 15.08.2024 г. При въпроси може да се свържете с нас на нашата потребителска линия 0800 11 330 безплатно за всички оператори, през всеки работен ден от 9:00 ч. до 18:00 ч.

Краен срок за участие: 22 Септември 2024

Подобни игри





Участвай

Коментирай


Публикувай